CHEAP STUFF #49

MY STYLE NO. 272

outfit 24.049outfit 24.044outfit 24.048

linje prikker lyserød

Som I også så i dette indlæg, har jeg i år fundet min gamle army- jakke frem. For mig er denne jakke lidt af en perle, og det er den af helt simple grunde. Jeg købte den for ca 3 år siden, og selvom den ikke er brugt hvert år, så synes jeg det er fantastisk at kunne finde gamle sager frem, og som nu igen i år bliver super cool. Jeg er helt vild med den trend, så jeg er mega glad for at se, at den nu er tilbage igen. juhu! Jakken købte jeg, da jeg stadig arbejde i Message, og det var faktisk nogle ukendte jakker som blot blev opkøbt fra et lager. Så ikke én af jakkerne var ens. Det synes jeg var temmelig cool, så jeg slog til. <3

Og en masse farver. Hold nu op. Jeg tror, at jeg fik en mindre hjerneblødning i weekenden, og tænkte at den bare skulle have fuld skrue. Jeg er personligt helt vild med kombinationen, da det stadig er meget afslappet. Jeg er jo helt vild med tøj som er oversize, og jeg synes selv, at jeg er kommet godt fra at have så meget på som er så løst på en gang. Det var hvertfald super lækkert at gå rundt i, og jeg kunne så godt finde på at køre nogenlunde samme stil igen.

Jeg kommer dog til, at se en lille smule anderledes ud i denne weekend, da jeg fra om få timer får den første af mine dejlige veninder på besøg, og imorgen kommer resten. Jeg har inviteret dem alle til fest, hygge, mad og en masse grin. Jeg glæder mig så meget til at have dem samlet igen, så bloggen kommer nok ikke til at være super opdateret. Men I kan følge mig inde på snapchat (camillaov), så kan I jo selv følge lidt med. Jeg synes det er super sjovt, at I alle gider at følge med.

UKENDT jakke (lign her)  WH100 skjorte (lign her)  MONKI jeans (her)

ZARA rygsæk (her)  ASOS sko (her)

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #49