MY STYLE NO. 270

NÆSTEN ALLE FASHION BLOGGERE EJER..

Det her indlæg er slet ikke for at gøre grin med nogen som helst, for så rammer den også mig noget så gevaldigt. Jeg ejer næsten alle de ting som jeg skrevet nedenfor, og jeg ved at det gør mange af mine med-bloggere også. Det kan jeg se når jeg klikker igennem deres side. Som meget andet er der trends iforhold til tøj, men der er også trends om hvad man skal eje. Uanset om den så bliver brugt eller ej. Hvis I kan komme på andre ting, så fortæl mig det gerne!


… EN OFF- SHOULDER TOP

OUTFIT-LØR

Find dette look her

Den her trend startede allerede sidste år, og jeg var hurtigt med på den. Jeg købte 2 rigtig fine hvide off- shoulder toppe sidste år, og har netop erhvervet mig endnu én i den fineste lyseblå farve. Den skal I nok snart få at se.


… EN KAKTUS ELLER FLERE

kaktus

Jeg ejer nok 6 kaktuser, og jeg elsker dem. De er simpelthen så pæne, og så er det nogle af de eneste planter jeg kan holde liv i. Kaktusser har selvfølgelig været fremme i mange år, men her det sidste halve år er det næsten blevet en trend.


… EN BLONDEBH

Perfect look

Find lign. bh’er her

Jeg har op til flere. For at være helt præcis, så har jeg 6 af dem. Og nu når vi lige er ved blonde bh’er – så lad os da lige snakke om den opstilling som vi bloggere bruger. I har helt sikkert set den opstilling som ovenfor før. Og dette billede er mit. Så jeg gør det også. haha.


… EN FENDORA

Opdateret-for-nylig66

Find dette look her

Ja den har de fleste af os. I har set den her på min blog et par gange før, og for at være ærlig var det faktisk sådan én jeg kiggede efter længe. Jeg fandt den så endelig sidste år, og jeg må indrømme at jeg synes den er så fin, så fin!


… ET PAR #MYCALVINS

Downloads1

og husk nu altid det berømte hashtag #mycalvins. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv brugt lidt tid på at drømme om sådan et par, men kom dog hurtigt fra det igen. Jeg synes de er så fine, men hold nu op hvor er det også bare blevet almindeligt.


… ET PAR HVIDE SNEAKERS

Collager338-2

Find dette look her

Næsten enhver blogger med respekt for sig selv har et par hvide sneakers. Det virker næsten som om, at det er obligatorisk, hvis man gerne vil have en blog. Jeg har også et par – faktisk to. Og jeg er slet ikke tvivl om, at de fleste har et par i mærket Nike.

streger til under indlæg

facebookinstagram

4 kommentarer

 • Charlotte

  En anden ting jeg tænker på, udover alt det du nævner er denim. Jeg ser det så tit på blogs, og på din insta har jeg også set det flere gange.
  Jeg er ikke blogger, men jeg vil gerne ligne en med alle de lækre ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Wow ja! Du har SÅ ret. Jeg er også fuldstændig forgabt i denim. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Haha, hvor er det sandt! Jeg giver dig helt ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hihi – godt at du også kan se det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 270