PERFECT COMBO

PICK OF TODAY: Clean Luxe Suit Blazer with Tie

pick of today - sart rosa

ASOS Clean Luxe Suit Blazer with Tie

Altså jeg er jo blevet skør vild med denim, og nogen vil måske mene, at det er ved at tage overhånd. hah. Det har længe været en del af min Instagram og på min Snapchat (camillaov) ses det også tit – og nu har bloggen også fået sig en tur. Dog har jeg også andre trends som jeg er helt vild med, og en af dem er denne super fine og søde rosa røde. Jeg kom forbi dette suit en dag, og nu er jeg faldt pladask for den fine blazer. Den er hvertfald i min saved items nu.

Bloggen er fortsat lidt stille, og selvom jeg har fået ferie har jeg også fået en masse planer. Jeg er i skrivende stund ved at redigere billeder, og planlægge indlæg. Bloggen er snart oppe at køre som den skal, inden længe.

facebookinstagramsnap følg chat

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT COMBO