2 NON MAKE-UP PRODUKTER JEG FORGUDER

SIMONE HEELS

SIMONE heels1

LYSERØD / SORT

Jeg vidste jer disse sko i dette indlæg, og som lovet får I her et link til disse smukke sko. Jeg bestilte dem nogle dage før jeg skulle på til eksamen, og jeg sagde til mig selv, at det var en “eksamens-gave”, men for at være ærlig var det jo mere en overspringshandling. For en del uger siden kiggede jeg på skoene på ASOS, og fordi jeg ikke kunne bestemme mig, var alle skoene i min strørrelse udsolgt hurtigere end jeg havde regnet med! Men for nogle uger siden kom de igen back in stock, og der slog jeg til. Da jeg i weekenden var i København, havde jeg også disse basser med, og de er helt fantastiske. De passer perfekt til et par blå jeans, og selvfølgelig har jeg taget outfit billeder med dem på, så dem skal I nok få at se. De er super gode at gå i, også ser de jo bare super søde ud. Perfekt til sommeren. Nu skal vejret også bare følge med!

Idag har jeg studiefri – hvilket vil sige, at jeg istedet skal læse op herhjemme. Jeg har lidt læsning til mandag, som jeg skal have klaret, ellers står dagen på træning, lidt planlægning også skal jeg have ordnet en masse indlæg, og have redigeret nogle billeder. Jeg håber lidt, at der kommer et rigtig godt flow på bloggen fra nu af – håber bare det holder. Vi blogges!

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Simone

  Det er jo næsten “meant to be” at jeg skal have de sko klikket hjem! Jeg hedder nemlig Simone. (:

  Jeg vil lige høre dig ad, om hvordan str er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det må da være et tegn. 😉

   Str. er helt normal. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 NON MAKE-UP PRODUKTER JEG FORGUDER