EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #1

ÅH NEJ – ER MINE BRYSTER BLEVET FOR SMÅ?

Jeg har efterhånden skrevet en hel del om dette emne før, men jeg har aldrig taget fat i dette underemne, og jeg tror faktisk de fleste der har fået foretaget en BFO kommer igennem dette på det ene eller det andet tidspunkt. De fleste af jer husker nok, at jeg i august sidste år fik foretaget en BFO af Nygart, og alle de gange hvor denne operation er blevet nævnt her på bloggen, har jeg fortalt jer hvor glade jeg er for resultatet. Jeg er ekstremt lykkelig for mine bryster – de er simpelthen så flot lavet så på det punkt har det hele tiden synes de har været perfekte. Det er nu ved at være 10 måneder siden jeg fik foretaget denne operation, og meget er sket siden. Lad mig hellere forklare det til jer:

Da jeg havde været til forundersøgelse ved Thomas, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var ham som skulle lave mine nye bryster, da han virkede super kompetent og virkelig hørte på mig, og derved også mine ønsker. Vi aftalte, at jeg skulle have indopereret 425 ml HP, og selvom jeg synes det så voldsomt ud (alt er voldsomt, når man kommer fra små myggestik. haha ej. eller jo.), men jeg stolede på ham, og han forklarede også til mig, at mere vil have mere. Det så helt ærligt godt ud, men han gjorde det klart for mig, at med mine former (brede hofter + skuldre og en stor/ rund numse) ville jeg sagtens kunne bærer den størrelse. Jeg gik så hjem og tænkte over det. Jeg havde dog bestilt tid, da jeg slet ikke var i tvivl om operationen, eller om at det skulle være ham. På operationensdagen fik jeg lov til at se mig selv med 425 ml igen, og sikke et syn. Det skulle helt klart være den størrelse jeg skulle have i.

Jeg blev opereret, og det gik helt perfekt. Dejligt personale og skønne lokaler – I kan læse om dette her. Jeg kom hjem dagen efter, og den første uge var super hård, men jeg var så glad for mine nye bryster, at jeg simpelthen var ligeglad. De var super hævet de første 3 måneder, og hårde som sten de første 2. Faktisk var de virkelig voldsomme de første måneder, og var en smule i tvivl om, at de var blevet for store(dette har jeg aldrig nævt for jer før), men efter ca 2 måneder havde jeg vænnet mig til størrelsen, og de var perfekte. Jeg var stadig hævet, men havde ikke regnet med at det var ret meget. Nu her efter 8 måneder er de dejlig bløde, jeg har fuld følelse igen og de er dejlige runde. Næsten som rigtige bryster. Men er de blevet for små? For at være ærlig med jer, har jeg nogle dage hvor jeg synes de er blevet lidt små, og tænker nogengange om 50 ml mere havde gjort det for mig. Men seriøst, det er det helt til grin. De er en god (stor) håndfuld, en god d’er og de passer til min krop. For fanden hvor er de fine. Jeg kan passe alt tøj, og alle tror at det er mine. Det er det jeg ønskede, og det er det jeg fik.

Det jeg prøver at sige er, at selvom man kan være i tvivl, skal man også huske på hvad man elsker ved dem. Jeg har en bryststørrelse der nu passer til min krop, det ser naturligt ud og de er stadig “så små” at jeg kan ligge på maven. Er det virkelig overdrevne bryster du ønsker, eller er det pæne næsten naturlignende bryster? Husk dig selv på hvorfor du valgte denne størrelse, og husk hvad du er kommet fra.

Konklussion: Jeg fortryder intet. 425 ml passer til min krop, og jeg elsker dem. Jeg skal have intet under eller over. Jeg har mine drømmebryster.

facebookinstagramsnap følg chat

3 kommentarer

 • Kirsten

  Hej, kan du stadig godt amme dine børn hvis det er? Det er nemlig det jeg har gået og tænkt over, hvis jeg skulle have lavet mine bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Kirsten,
   Jeg har fået indopereret mine implantater under musklen, og derfor er risikoen for at jeg ikke kan amme meget lille.
   Selvfølgelig er der en risiko, men som du også kan læse i mine andre indlæg, havde jeg ikke lyst til at vente 10 år på at få bryster. 🙂
   Jeg håber ikke det ender ud i, at jeg ikke kan, men jeg blev nødt til at løbe risikoen, for at jeg blev glad (og ikke lignede en dreng).

   Håber det er svar nok. Knus Camilla!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Det kan jeg godt forstå. Det er vigtigt at man har det godt med sig selv 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #1