SUMMER SANDALS

APPEL BITES med peanut butter, valnødder, kokos og chokolade

appelbites2appelbites4

For en del dage siden, så jeg disse lækre æblebider på en blog eller på Instagram, og besluttede mig for at det måtte jeg simpelthen afprøve. Jeg lavede dem for nogle dage siden som en snack om aftenen. Hold nu ferie hvor er de lækre, og så er de til og med super nemme at lave. Det er virkelig et godt slik- alternativ. Jeg elsker jo peanutbutter, chokolade og nødder – så det siger jo lidt sig selv, at de bare skulle afprøves. Hermed at tippet givet videre, på sådan en kold og grå søndag. Måske min eftermiddag skal bruges med appelbites og en god film?

Du skal bruge: 

Æbler, Peanutbutter, Kokus, Valnødder og Chokolade

Fremgangsmåde: 

Du starter med at skære dine æbler du i passende størrelser (mine blev lidt tykke). Derefter smørrer du peanutbutter ud på dine æbler. Dette skal lige dække bunden. Derefter hakker du dine valnødder og chokolade groft ud, og derefter drysser det på dine æbleskiver. Det sidste du skal gøre, er at drysse kokus ud over dine stykker. Så er de færdige, og klar til at nyde. Super nemme at lave, og ret billigt.

appelbites1

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SANDALS