EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #1

DET HELT PERFEKTE LOOK TIL TUREN HJEM

img-set-13

SE HELE UDVALGET AF WEEKENDTASKER

Jeg er en pige som altid slæber alt for meget med, når jeg skal hjem til mine forældre, hjem til en veninde eller noget helt tredje. Lad os være ærlige, det er så typisk os piger. Jeg har altid en idé om, at jeg skal bruge alt det tøj, alle de smykker og al den make-up som jeg har slæbt med. På det sidste har jeg også bare indset, at jeg kun bruger ca. halvdelen af det, og hvis blot min rejse-oufit er basicitems, kan jeg sagtens klare mig hele weekenden, hvis jeg blot har endnu en top, undertøj og måske en kjole med hjem. Men for ikke at pakke for meget, er jeg også blevet sindsygt glad for min weekendtaske, som jeg tit bruger når jeg skal noget. Den er pratisk, lille – men stadig så stor at man kan have en helt del med sig. Faktisk er det temmelig vildt alt det jeg alligevel formår at slæbe med hjem. Jeg skal hjem på torsdag, og har allerede fundet min taske frem herhjemme, men kan se, at den er ved at gå i stykker. Derfor har jeg været inde på Carriealong, for at kigge deres udvalg igennem, og jeg er blevet ret vild med den her fra Fjällräven. Men selvfølgelig kunne jeg ikke kun holde mig til den del, for jeg så en stor fed tekst som lød således: “Mid-season SALE” …. så jeg kigger lige lidt videre.

Sponsoreret

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #1