EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #2

E-BAY GUIDE

 E-bay-lacetop1

12 stk tulipater for 38 kr – HER

Jeg har udgivet sådan en guide før, men siden jeg er blevet lidt mere erfaren har jeg valgt at upgrade den en lille smule. Det er spørgsmål om hvor længe der går før man får sin vare, hvordan man søger, told osv. Derfor har jeg besluttet mig for at lave denne guide til jer, så jeg måske kan få besvaret nogle af jeres spørgsmål. Jeg handler både på Ebay.com og Ebay.co.uk hvor der er en smule forskel, men det foreklar jeg længere nede. Jeg håber guiden er noget I kan bruge, og hvis der er noget I stadig er i tvivl om, vil jeg med glæde gerne prøve at besvare dem for jer!

Hvordan opretter jeg en bruger på Ebay?
Man opretter en Ebay-konto med brugernavn og adgangskode. Dette er dog en gratis konto, (hvor man også kan tilmelde sig nyhedsbrevet og få gode tilbud). Herefter får du tilsendt en e-mail, hvor du skal trykke “confirm”. Når du har tilmeldt dig kan du komme igang med at handle. Her kan du enten byde på en vare eller købe det med det samme. Når du har fundet en vare skal man betale med det samme. Betalingen foregår via et betalingsservice som hedder Paypal, som er en sikker og meget nem betalingsform. Det kan godt ske at der er nogen af jer som i forevejen kender Paypal, da det også bliver brugt på andre udenlandske sider (fx tictal). Paypal er en konto for sig selv og du skal derfor igen oprette en konto med dine oplysninger – disse oplysninger(konto nr. osv) vil ikke blive oplyst til nogen, heller ikke sælgeren af din vare, da overførelsen sker direkte over Paypal. 
E-bay er faktisk en utrolig nem hjemmeside, hvor det godt kan gå hen at blive hårdt for pengepungen. Det sværeste, synes jeg, er at finde de vare jeg leder efter. Kig længere ned for at få svar på dette. 

Men er det så sikkert at handle på Ebay?
100% sikkert. Paypal er en genial onlinetjeste til betaling, og derfor skal man heller ikke være bekymret for om man bliver snydt. Jeg har købt en del ting på E-bay, og på 4-5 år er det kun 2 gange hvor jeg ikke har modtaget min varer. Hvis dette sker skal du bare skrive til E-bay, og du får pengene tilbage på ens konto. Super let og slet ikke besværligt. 

 

ebay-net

E-bay net til 13 kr – HER

Hvordan finder man rundt på Ebay?
Jeg kan huske min første gang inde på E-bay – jeg kunne slet ikke finde rundt! Men med tiden lærte jeg hvordan jeg skulle søge for at finde det jeg søgte. En af mine ynglings halskæder har jeg fx fundet på E-bay hvor jeg brugte en masse tillægsord. fx kunne du skrive “chunky statement necklace” i stedet for bare “necklace”. Dvs. jo flere tillægsord desto mere konkrete resultater får man.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min varer?
Uha, det er virkelig forskelligt. Det kommer meget an på sælger og hvor om din vare kommer fra. Hvis din vare bliver sendt fra England kan det være at du har den en uge efter, men hvis varen fx er fra Kina kan det tage op til flere uger. Så det er sådan set bare med at vente, og lige pludselig får du en dejlig overraskelse. 

Skal jeg betale told?
Handler man inden for EU betaler man ikke told og importgebyr. Handler man derimod uden for EU kan man godt komme ud for, at skulle betale told og importgebyr på varer der koster over 80 danske kroner. Tjek altid, hvor sælgeren kommer fra, inden du handler, hvis du vil sikre dig at handle inden for EU og med sikkerhed undgå told og importgebyr. Jeg har aldrig været udenfor at skulle betale told, men tror også bare at jeg har været virkelig heldig. I kan nemt beregne, hvad I evt. skal betale i told og importgebyr på Toldpriser.dk, hvis pakken skulle blive taget i tolden – her er der også mere info om toldreglerne.

Collager5-2

Kranie fyrfadslysholder for 58 kr – HER

Kan jeg på nogen måde undgå told, hvis jeg gerne vil have en vare for over 80 kr?
Jeg har prøvet at bestille varer hjem som kostede over 80 kr (fx mit karneval kostume), dog er det super vigtigt, at du beslutter dig for, om du stadig gerne vil have det, hvis du risikere at komme i tolden. 
Det jeg plejer at gøre er, at skrive til sælger inden jeg bestiller varen hjem. Det gør du ved, at gå ind på sælgerens profil, og finder varen igen. Her kan du skrive en mail til ham/ hende hvor varen er knyttet til. Det kunne se således ud: 

“Hello (navn på sælger).
I would like to buy this produkt. But due to the Danish customs, could you put the value of the product to MAX. (beløbet i dollars eller pund, som svare til omkring 80 kr) and the remaining value as shipping costs, please?
I look forward to hearing from you.
Best regards (dit navn)”

Når du så har fået svar fra sælger, og han højt sandsynligt har svaret ja, skal du skrive følgende i den boks der hedder “add message”: 

“Due to the Danish customs, please put the value of the product to MAX (beløbet i dollars eller pund, som svare til omkring 80 kr) and the remaining value as shipping costs. Thank you!”

Hvad er forskellen på Ebay.com og Ebay.co.uk?
Forskellen på de to hjemmesider er sådan set bare, at på Ebay.co.uk kan du også finde vare fra England, og det kan du ikke på Ebay.com – ikke særlig mange i hverfald. Men jeg synes I skulle kigge begge sider igennem, og  finde jer selv nogle super lækre sager!

Jeg håber, at jeg fik besvaret på de spørgsmål som havde hobet sig op, og hvis dette ikke er tilfældet, så må I gerne kommentere herunder eller sende mig en mail.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Annemette

  Jeg er helt vild med dette indæg. Nu tror jeg at jeg vil sætte mig ned og finde nogle flotte ting til mig og min klædeskab. evt. De short du har på. ps. fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Annemettte.Det var da dejligt at høre! Hehe, synes også min short er så fine – tak 🙂 God aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej camillajeg er ny læser af din blog og har idag læst stortset hele din blog igennem. der er mange gange hvor du nævner din familie men man ser dem aldrig. jeg er måske lidt nysgerrig, men jeg ville bare høre om du ikke kunne lave en video, hvor du har en fra din familie med. fx et tag.jeg vil også lige sige at jeg virkelig elesker din blog og den inspirere mig meget!mange hilsner sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie. Det var da dejligt at høre at jeg inspirerer dig så meget! Det er sådan set også det jeg ønsker. Der en grund til at jeg ikke viser min familie så meget, da jeg ikke føler at de skal blandes ind i min blog hvis de ikke vil. Men jeg må lige tænke over hvad jeg kan gøre. 🙂 Håber du fortsat vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #2