E-BAY TIP: 90's Velvet Choker

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #2

SNAPCHAT: Camillaov

Igår havde jeg gang i anden følge-dag gennem min snapchat, hvor jeg tog jer med i skole, på vej til et møde, lidt læsning og hjem til mine forældre. Faktisk mindede det mest af alt om en dag for en helt almindelig studerende, men det er nu også det jeg er. I spørger så tit indtil mit liv, og på denne måde, er det så meget nemmere for mig at vise den del af det. Jeg er stadig ved at lærer det her med at snakke med jer gennem snapchat, men synes det er skide hyggeligt. Sig endelig til, hvis der er noget I gerne vil høre mere om, eller evt se!

Idag skal jeg til Aalborg sammen med min dejlige veninde Maria, hvor vi skal overnatte med nogle andre tøser til imorgen. Jeg skal nemlig til karneval imorgen, og jeg er helt ærligt ved at springe af spænding. Jeg har aldrig været afsted før, og hvis I vil følge med fra sidelinjen, så følg mig endelig på Snapchat. I kan faktisk allerede se mit kostume derinde nu.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: 90's Velvet Choker