DET ER HELT OKAY, AT DU IKKE KAN KLARE HELE VERDEN ALENE

I HAVE A FEVER FOR: BACKPACKS

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med diverse rygsække. Selvom jeg selv kun har én, så er jeg total med på denne trend, og jeg håber virkelig at den bliver ved i en del tid endnu (læs: vil gerne have flere). Jeg har vist jer denne rygsæk, som jeg købte for lidt tid siden i Hamburg. Helt klart et af mine bedste køb længe – selvom jeg faktisk var lidt i tvivl om, om jeg ville få den brugt. Men jeg bruger den nærmest mere end mine andre tasker. Jeg har altid haft en forkærlighed for store tasker, da jeg ligesom mange andre kvinder ikke har et limit med hvor meget man skal slæbe med. typisk altså. Fordelene ved en rygsæk er jo så, at den er super nem at have med rundt, og så ser det bare skide cool ud.

img-set-9

Coat HER / Jeans HER / Skjorte HER / Rygsæk HER / Støvler HER / Solbriller HER

– More Backpack inspiration –

street style backpacks 2

Den rygsæk jeg købte slutningen af marts er jo sort, og den har en smule læder look-a-like over sig. Jeg er total vild med den – mest fordi den er lidt læder agtig. En lille svaghed jeg har mig. Jeg må også indrømme, at jeg er ret vild med, at den var så billig. juhu. Jeg har fundet 8 flotte og praktiske rygsække nedenfor, og jeg er (desværre) ret hooked på den flotte grå (nr. 1). Der er noget råt, men stadig ultra feminint over den. Måske det skal være den næste?

linje prikker lyserød

backpacks nelly

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Elin

  Jeg er også svært begejstret for min, og overvejer nemlig også én mere.
  Håber den trend bliver her længe endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det håber jeg virkelig også! Det kunne være skønt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER HELT OKAY, AT DU IKKE KAN KLARE HELE VERDEN ALENE