Style crush NO. 20 / ANNIKA

MONKI JEANS

outfit 24.042

linje prikker lyserødoutfit 24.0410

Find mine jeans her

Jeg viste jer disse jeans i dette indlæg, men jeg synes nu de fortjener et link for sig selv. Jeg er blevet ret vild med blå jeans, hvilket stadig er lidt nyt for mig. Indenfor kort tid har jeg anskaffet mig 3 nye par, som alle er vidt forskellige. Det ene par er slim og lyst, det andet halvmørkt med slid og det trejde er de mom-jeans, som I kan se ovenfor. Da jeg gik på gymnasium for intet mindre end 2 år siden, var det her det man kaldte “hippie-bukser”, og jeg sagde flere gange, at sådan nogen bukser skulle jeg hvertfald ikke eje – nogensinde! (!!) Nu her 2 år efter har jeg købt et par, og jeg går endda en hel del med det. For søren altså. Der kan man virkelig snakke om hvor meget trends påvirker en, men jeg synes nu også de er skide fine. Og for pokker hvor er de dejlige at have på!

Jeg har fundet nogle jeans som minder pænt meget om dem (de er hvertfald alle mom jeans), og hvis du ønsker dem jeg har, så tjek Monki ud! Jeg var personlig ikke så meget til den butik, men da jeg var i Hamborg for nogle måneder siden sammen med mine søster, gik vi derind, og min holdning til butikken har virkelig ændret sig nu.

mom jeans fra ASOS og NELLY

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Sikke en lækker collage – er vild med nr. 3 og 5 🙂 Og du ser forresten også vildt godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, de er virkelig super fine!
   Tak søde Frederikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Mathiasen

  Uhhh, jeg eeeeeelsker elsker ELSKER mom jeans, de er bare på alle måder de mest komfortable og lækre jeans man kan finde.
  http://viggoliv.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg kunne ikke være mere enig med dig! De er så lækre ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush NO. 20 / ANNIKA