E-BAY GUIDE

PICK OF TODAY: Off Shoulder Sundress in Natural Fibre

img-set-14

ADLINK: Off Shoulder Sundress in Natural Fibre i GUL eller LYSERØD

Sommervejret er endnu engang på vej til os, og det er nu dejligt! Men denne gang, synes jeg simpelthen, at det skal blive her lidt endnu. Jeg har været på ASOS for at kigge efter sommerkjoler, for jeg har faktisk ikke så mange. Jeg har så meget andet, men kjoler har jeg ikke så mange af. Med koden ‘YESPLEASE’ får I 20% på alt (!) på ASOS, men kun indtil i morgen (d. 31. maj). Og imorgen for vi løn. ups.

Jeg er ved at være oven på igen efter en alt for fed weekend i det nordjyske. Jeg var til Aalborg karneval i weekenden, og det var simpelthen en oplevelse som jeg ikke ville have været foruden. Jeg snappede pokkers meget (Camillaov), og på min Instagram er der et lille billede af min dag (her). Der kommer snart flere billeder, men idag skal dagen bruges på lidt læsning, træning og udpakning. Jeg er stadig mega træt.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY GUIDE