ÅH NEJ - ER MINE BRYSTER BLEVET FOR SMÅ?

Style crush NO. 20 / ANNIKA

26943210326_ee2df0ed46_o

Denne blogger har jeg ikke kendt særlig længe, men jeg er allerede helt vild med hendes stil. Jeg så hende første gang i en kampangefilm for et make-up firma for ikke særlig længe siden, og da jeg godt kunne genkende de 2 andre bloggere Christina Dueholm og Janni Delér blev jeg da nødt til at undersøge hvem de 2 andre var. Dette er Annika O. og hun er en finsk blogger. Jeg har aldrig fulgt en finsk blogger før, og jeg fatter jo ikke en bjælde af det. Men…. Thank God for Google translate.

26802024646_656d95a57f_o26007516203_eb626e4374_oDSC_0782

Hendes stil er meget feminin, og det passer perfekt med hendes søde og ret uskyldige udseende. En af de ting jeg elsker ved hendes stil, er den måde hun får mange af de feminine items blandet sammen med de rå, som fx læderjakker eller store grove støvler.

En anden ting jeg synes man tit mangler i blogverden er, at bloggerene sørger for at tøjet og stilen er noget alle kan relatere til. Men med hendes looks kan alle blive inspireret, og kan finde noget i nogenlunde samme stil i mange butikker. Det jeg prøver at sige er, at mange bloggere overdriver helt vildt. Man synes tit det er vildt cool, men kunne aldrig forstille det på en selv. Men Annika O. gør det nu meget godt!

26492173740_3b7a780815_o

Billederne er lånt af Annika O.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH NEJ - ER MINE BRYSTER BLEVET FOR SMÅ?