NEW IN: Fletchly Flat Sandals

DET IRRITERE MIG NÅR..

Jeg var på vej hjem til mine forældre i torsdags, og denne rejsetid plejer jeg, at bruge på enten at læse til skolen eller lave indlæg. Der oplevede jeg noget, som fik mig til tænke på alle de ting som virkelig irretere mig. Når I læser det her indlæg, tror I nok, at jeg er vold negativ hele tiden, men det er jeg nu ikke. Det er heldigvis nogle ting, som jeg godt kan komme mig over, men synes stadig lige, at det skal pointeres.

Fremmede mennesker der sætter sig ved siden af mig selvom der er 100 andre FRIE pladser. I torsdag var der en mand som satte sig ved siden af mig i toget selvom der var virkelig mange pladser frie. Jeg forstår det ikke. Flyt dig. Synes faktisk det er små- akavet. Især fordi vi bare sad der – hvis han snakkede til mig, så havde det været lidt noget andet.

Hvis lyden på fjernsynet/ radioen ikke står på et lige tal. Det er nok lettere OCD, for jeg har det virkelig svært ved, at lyden ikke er på et lige tal. Det er som om mine øjne holder øje med alles bevægelser, og hvis jeg kan se, at lyden er på 7 så ændre jeg det stræks til 6 eller 8. Jeg kan få det helt dårligt hvis det ikke bliver ændret. #wirdo

At jeg altid får tømmermænd. Normalt så gør jeg. Jeg var dog ekstrem heldig i søndags, og kunne bare “nøjes med” at være hamrende træt. Det er næsten ligegyldigt hvor lidt jeg drikker, så kan jeg normalt mærke det dagen efter. En forbandelse jeg snart gerne vil være foruden.

At jeg ikke kan holde mig væk fra slik, kage eller chips. Jeg har virkelig ingen rygrad når det gælder søde sager, og jeg kan virkelig ikke have det liggende herhjemme. Jeg har aldrig slik i mit hjem, og hvis jeg har, er det fordi det er fredag og det gerne må være spist indenfor 30 min. Jeg kan også sagtens spise det til morgenmad. True story.

Random personer som ansøger en på Facebook. Når Luiz fra Holland ansøger én tænker man lige wtf og hvor kender jeg så dig fra? Det er virkelig ikke første gang det er sket for mig, og synes helt ærligt, at det er vildt underligt, at de overhovedet tror at man vil acceptere dem.

Folk som ikke rydder op efter sig i fitness. Jeg træner ca 5 gange i ugen, og hvergang jeg har brugt en vægt, en måtte eller noget helt andet, så rydder jeg op efter mig. Jeg er mega træt af, at skulle rydde op for andre, før jeg måske selv kan gøre brugt at maskinen eller vægtstangen.

Når jeg vågner før mit vækkeur ringer. Her falder jeg så altid i søvn igen, og så er jeg mega træt når det så endelig ringer. Jeg burde faktisk bare stå op når jeg vågner, hvis det altså er indenfor rimelighedsgrænsen.

Er der noget der noget  der virkelig bare irretere dig?

Kan du relatere til noget af det ovenstående? 

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Det der med lyden er jeg HELT med på – her skal det dog bare være et ulige tal, den står på 😉 Og når folk ikke rydder op efter sig i fitness, grrrr.. pisse irriterende

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha, det har jeg også en veninde der mener er det rigtige. Vi slås lidt om det nogengange. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Fletchly Flat Sandals