PICK OF TODAY: Off Shoulder Sundress in Natural Fibre

TODAYS MOODBOARD

Scandinavian home mood board - Camilla blog

Billederne er fundet på pinterest

Okay. Jeg har så ikke boet i min lejlighed særlig længe, men jeg tror de fleste kvinder kan relatere til dette: jeg har lyst til at lave om hele tiden (!), og det er nu også en af grundene til, at jeg har købt mange af mine ting billige. Jeg elsker faktisk min lejlighed, og stilen er hele vejen igennem virkelig meget mig. Men når jeg (kommer til?) at kigge forskellige hjemmesider og boligbutikker, så bliver jeg seriøst inspireret. Jeg har fx. lige været forbi Rumfangshop.dk, som tilbyder mærker som Kunstindustrien, Kähler, Nur og mange flere. Og hvis der er et mærke, som jeg virkelig er blevet vild med, så er det altså Nur – har I set deres fine magasinholdere? Der tænker I nok – whaaat? At blive vild med en magasinholder det er da for mærkeligt, men Nur forstår virkelig at gøre deres sager stilrene, lækre og ikke mindst er deres mærke bare gennemført minimalistisk. Hvis I ikke vidste det, er det også dem som har lavet disse bakker, som virkelig er overalt. Jeg har faktisk en magasinholder om jeg er vældig glad for, men det kan være, at jeg snart får lyst til at skifte det ud. Hvis jeg får lyst til det, så synes jeg ikke de 400 kr er så galt – ikke for noget som er så pænt og af sådan et godt mærke.

Sponsoreret

facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

  • Du kan overveje at kigge på Zalto glas til din lejlighed. De er ret fede, og også med til at give en god oplevelse når du er dig selv, eller når du har gæster på besøg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Off Shoulder Sundress in Natural Fibre