INSTAGRAM VOL. 28

BILLIGE SOMMERLÆKKERIER

Budgetvenlige Sommerlækkerier

ADLINK: 1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Jeg tror jo gang på gang, at jeg mangler nye sager, men realiteten er nu noget andet. Jeg tror hvertfald ikke min bankmand jubler specielt meget med, når jeg klikker 5. nye sommernederdel hjem, fordi jeg ikke synes, at jeg har nok. Men verdenen er jo fyldt med gode grunde til, at man skal have nyt. Denne gang er det, at vejret ikke er så sommerligt som det har været, og at det er billigt. Vi piger skal jo være forberedt. Jeg er selv helt vild med den rødelige badedragt, men badedragter har bare aldrig været mig. Men jeg må indrømme at der er kommet nogle super fine frem i år, og jeg overvejer kraftigt om jeg skal give dem en chance.

Idag har jeg følge-dag på min snapchat, hvor I har været med lige fra morgenen af med læsning, senere træning og pigehygge med mine veninder. I skal være så velkommen at følge med. Snapchat: Camillaov.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 28