TOP 5 INDLÆG FRA MAJ

DIY CHOKER

Outfit 12.061

I søndags havde jeg mine søde forældre på besøg, og jeg fik min mor til at tage et par billeder af mit look. Det skal I nok snart få at se, men idag skal det handle om min choker. Jeg har snakket om den her før, men jeg har aldrig vist jeg den. Jeg har set dem i mange butikker og webshops, men jeg synes godt nok at 100 kr er pisse dyrt for noget som kan selv kan lave. Jeg var nede i Søstrene Grene for nogle uger siden, fordi jeg manglede noget snor til disse sko, og der fandt jeg en pakke med 3m langt ruskind snor til 20 kr. Jeg valgte at købe 2 pakker, fordi jeg ville se, om jeg ikke kunne bruge dette til min choker. Jeg har så målt min hals op, og har nu 3 chokers til 20 kr. Det er altså vildt så meget man kan spare, hvis man lige kigger sig omkring.

Her til formiddag har jeg været til et møde, og jeg vil snart fortælle jer hvad det hele handler om. Jeg skal møde kl. 12.30, og det var min mening, at jeg ville op at træne fra morgenen af, men jeg har haft ondt i hovedet de sidste par dage (har jeg stadig lidt), så jeg valgte at sove lidt længere. Jeg tror, at det er en god idé at lytte til min krop, og håber også på, at jeg er klar til en omgang træning senere. Derfor har jeg byttet lidt om på dagen, og har valgt at arbejde her fra morgen/ formiddag af så der bliver tid til træning senere.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA MAJ