STORT SOMMERUDSALG

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #4

SNAPCHAT: Camillaov

På denne følge-dag valgte jeg, at tage jer med på en meget glædelig dag. Min søster blev student som de fleste af jer nok har fået fat i, men hvis I ikke fik set hvordan hele dagen foregik, så har jeg netop fået min Snapstory på Youtube. Min søster blev student omkring kl. 9 i tirsdags, og på dagen var vi både ved fotografen, ud at spise og egentlig bare hyggede os som familie. Jeg har ikke været meget hjemme den seneste tid, så det har virkelig været dejligt med nogle dage bare sammen med dem. Med andre ord: virkelig tiltrængt.

Nu er studenterræset endelig ved at være ovre, og det trænger jeg virkelig også til, eller min opgave trænger til pleje. Jeg er jo ved at skrive min eksamensopgave, og det har været svært at holde koncentrationsniveauet op på maks i denne uge. I aften tager jeg tilbage til Esbjerg, hvor jeg har 4 dage endnu inden min opgave til afleveres. Jeg trænger til at der ingen forstyrrelser er, og forhåbenligt kan jeg snart se en ende på det. Denne opgave er ikke slem og jeg er også ved godt mod, men når alle andre har fået ferie, så vil jeg virkelig også gerne.
Imorgen skal jeg igen have sendt noget til min vejleder for på tirsdag skal jeg til min sidste vejledning inden den skal afleveres. Kryds jeres fingere for mig. Jeg håber hun kan lide mine idéer! Har I alle fået ferie?

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORT SOMMERUDSALG