DIY CHOKER

I HAVE A FEVER FOR: STRIPES

Noget af det der hører sommeren til, er helt sikkert striber. De sidste mange år, har striper været en del af modebilledet, og i år er ingen undtagelse. Jeg har faktisk ikke ret mange stribede trøjer, bukser eller jakker – ikke fordi jeg ikke er vild med trenden, men det er bare aldrig noget som rigtig er blevet en del af mit klædeskab. Faktisk har jeg en trøje som jeg elsker at gå i, og den er stribet – derfor undre det mig også lidt at jeg ikke har mere end 3 forskellige. For at være helt præcis, så har jeg et par bukser og 2 trøjer som er stribet.

i have a fever for: stripes

Kjole HER – Taske HER – Sko HER – Øreringe HER

– More Stripe inspiration –

stripes-street-style-dress

Striped-Tops-Chic-Street-Style-Looks-1

Jeg synes nærmest, at alle går rundt i striber for tiden – og jeg kan godt forstå hvorfor. Jeg har været et smut inde forbi ASOS og hold nu ferie for et udvalg de har. wow. Jeg vil have det hele. Jeg er helt vild med de stribede shorts (nr 2) og jakken i de fantastiske farver! (nr. 5)
Jeg tror alligevel lige, at jeg ender med mere end 3 items i striber når denne sommer er slut. Det er virkelig ikke en trend som lige forsvinder med det samme, og nu når jeg endelig har fået øjnene oppe for den, så må den meget gerne blive længe endnu!

linje prikker lyserød

ASOS adlink stripes

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Indlægget indeholder affiliate links

facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY CHOKER