JEG ER BLEVET AMBASSADØR & OP TIL 60% RABAT PÅ NELLY

MINE 3 SENESTE SKO KØB ER ALLE FRA ASOS

Jeg endte i byen i lørdags, og det var faktisk slet ikke meningen. Efter mange weekender hvor jeg har haft den ene aftale efter den anden, så havde jeg egentlig brug for en weekend hvor jeg intet skulle. Men jeg har ingen rygrad når det gælder om en sjov tur ude i byen med mine veninder, og det var så sjovt – så det går jo nok alt sammen.

Idag ville jeg lige vise jer mine seneste køb fra ASOS. De sidste 3 par sko jeg har købt er allesammen fra ASOS, og der må virkelig være noget om deres udvalg siden jeg har faldt for alle disse 3 på kort tid. Jeg er personlig helt vild med dem alle sammen, og kan derfor heller ikke sige hvilket et par jeg er mest vild med. De er vidt forskellige, og kan sagtens bruges på dette tidspunkt af året. Dog er de små støvler en smule varme til dage med 29 grader, men de 2 andre passer perfekt. Jeg har valgt af linke til det indlæg hvor jeg har skrevet om dem, og selvfølgelig link til selve skoene. Desvære er de sorte støvler udsolgt. øv!

linje prikker lyserød

SIMONE HEELS

SIMONE-heels1-2

Find indlægget her.
ADLINK: her

BLACK TRUFFLE

Truffle-Collection-Margi-Cut-Out-Ankle-Boots

Find indlægget her.
ADLINK: her (desværre udsolgt) Find lign her.

FLETCHLY FLAT SANDALS

Collager57-2

Find indlægget her.
ADLINK: her

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET AMBASSADØR & OP TIL 60% RABAT PÅ NELLY