NO-GO'S ON TINDER

PICK OF TODAY: Spectrum heels

Pick of today ASOS spectrum heels

ADLINKASOS SPECTRUM Heels til 305 kr

Hold nu ferie – hvor er jeg træt. Jeg har sovet sindsygt dårligt de sidste 3-4 dage, så jeg føler SÅ meget, at jeg er i underskud af søvn. Derudover har vi været tidligt oppe, da min søster er blevet student idag, og ikke kun hun har været på idag. Jeg føler, at det har været en ret travl men super hyggelig dag, og jeg har først nu fået tid til at sætte mig ned for at slappe af. Jeg har fået taget en masse billeder fra dagen idag, og jeg vil snart smide et par af dem op på bloggen. Dog skal de lige redigeres lidt og ikke mindst sorteres. Men hvis I er nysgerrige så har jeg følge-dag på Snapchat (Camillaov), og så har jeg lagt 2 billeder op på min Instagram her. Jeg er skide stolt af min søster, og et kæmpe stort tillykke skal det lyde til alle studenter! Det er en super fed tid, og husk at nyd det!

Og så har jeg forelsket mig i disse sko. De minder ret meget om disse fine lyserøde sko fra ASOS som jeg klikkede hjem for et par måneder siden. Men måske minder de lidt for meget om de andre? Maybe?

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NO-GO'S ON TINDER