EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #4

RABBLE SPØRGER

Igår fik jeg tilsendt følgende spørgsmål fra Rabble.dk, hvor de spurgte mig om jeg ikke ville svare på dem. Jeg kiggede dem igennem, og synes faktisk at nogle af dem er ret sjove, og det er de sikkert også for jer.
Det var egentlig meningen at jeg ville svare på dem senere, men jeg tænkte at det kunne jeg da godt lige hurtigt gøre. Det er en af de mange overspringshandlinger i denne skriveproces. Jeg er heldigvis snart færdig, og nu bliver der faktisk bare rettet i den. Men det er også kedeligt og træls. Jeg glæder mig sådan til at være færdig, og at komme tilbage på min skrive-pind. Bloggen er lidt stille, men på fredag er jeg tilbage. juhu!

Rabble er et online rabatkodesystem hvor jeg er en af deres ambassadør. Navnet siger jer måske noget, da jeg har nemlig snakket om dem en enkelt gang før – nemlig her.

linje prikker lyserød

Hvad er din drømme destination og hvorfor? Det er enten Bali, Santorini eller Rom. Jeg synes det er 3 meget fantastiske byer på hver sin måde. De er romatiske, hyggelige og meget charmerede. I kan læse meget mere om det her.

Hvad er dit yndlings mærke / favorit designer og hvorfor? Jeg har ikke nogen favorit designer, da jeg ærligt må indrømme, at jeg ikke går ret meget op i det. Jeg er dog vild med Chloé faye tasken, og drømmer da lidt om sådan én en dag. Mine ynglings mærker må være Minimum, mbyM, Selected, WH00 eller H&M.

Hvem var den sidste du sendte en besked til og hvad skrev du? Den sidste som jeg har sendt en besked til er min veninde Maria som lige taget på ferie. Hun skrev en lille update til mig fra de varme lande + billeder, og jeg svarede “Det kan jeg se! <3”. Det er taget total ude at kontekst. 

Hvilken er din favorit butik online? Jeg har 2. Jeg er helt vild med ASOS, og det er helt klart også den online butik jeg bruger mest. Dog er jeg helt vild med Nellys udvalg af kjoler, så jeg tjekker altid den side hvis jeg mangler en ny kjole. Men hvis Nelly ikke har den kjole jeg leder efter, så kigger jeg altid Zalando igennem. Husk at I kan finde rabatkoder til både Nelly og ASOS ved at klikke på ovenstående links.

Hvad ville du ønske du var bedre til? Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at droppe alle overspringshandlingerne. Jeg skriver opgave lige nu, og der er bare den ene overspringshandling efter den anden. Det kan tage langt tid at skrive 1 side.

Hvad er dine livretter? Jeg elsker brændende kærlighed, lasagne eller æggekage.

Hvad ville du gøre med pengene, hvis du vandt 1 million i lotto? Jeg ville give mine forældre det de ønsker sig og betale mit søsters højskoleophold. Resten af pengene ville jeg gemme til når jeg får brug for dem.

Hvilken tv-serie eller film ville du ønsker der var dit liv? Puha det er svært, men jeg tror faktisk, at det kunne være hammerede sjovt, at tilbringe et par dage i “Sex and the City”. Det med at bo i midten af Manhatten, drikke drinks og nyde livet må være så fedt! Men bare en dag eller 2 – jeg vil ikke bytte det med mit eget liv.

Hvilken by vil du helst bo i resten af dit liv? Helt klart Århus eller London.

Hvilke sange går på repeat på Spotify ved dig lige nu? Alle Rasmus Seebachs gamle sange. Jeg har et mindre flip, og jeg hører ham konstant. Det er næsten pinligt.

Lavet i samarbejde med Rabble.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #4