PICK OF TODAY: Spectrum heels

STUDENT 2016: ER JEG SÅ VOKSEN NU?

Desktop2

Igår blev min lillesøster student, efter at have oplevet 24 timer med alle tænkelige følelser. Hun havde trukket sin historieeksamen dagen før, og hun var egentlig ved godt mod – men ligesom jeg (for 2 år siden) gennemgik hun hele følelsesregisteret, da alt virkede håbløst på det ene tidspunkt og kort tid efter kørte det bare. Da jeg blev student i 2014 oplevede jeg det selv samme til min sidste eksamen som også var historie – så jeg ved præcis hvordan hun havde det. Men igår kunne vi fejre hendes hårde arbejde, og hun kunne endelig kalde sig selv student. Jeg var så heldig, at hun i mandags spurgte mig, om jeg havde lyst til at give hende hue på. Jeg var overrasket, glad og helt vildt stolt over at jeg måtte gøre det. Jeg fældende også en tåre eller 2 – som selvfølgelig var rene glædeståre.

For 3 år siden fik min søster et brev om, at hun var kommet ind på gymnasiet, og nu her 3 år efter er hun færdig. Hvor blev tiden dog af? Jeg synes det er et meget følelsesmæssigt øjeblik det her, da jeg slet ikke føler, at hun er “gammel nok” til at blive voksen. Hun er min lillesøster, og for mig vil hun altid være den 12 årig søster som enten var pisse træls eller skide sjov at være sammen med.
Jeg kan selv huske hvor glad og lette jeg var, da jeg var færdig med gymnasiet for 2 år siden, men nu skulle jeg pludselig være “rigtig” voksen som skulle til at have styr på uddannelse, lejlighed og bare i det hele taget betød det bare mere ansvar. Jeg var pisse bange. Men sandheden er, at her 2 år er det hele faktisk helt okay.

Collager58

Men ja – det er en kæmpe milepæl at blive student, og et kæmpe stort tillykke til min søster og til alle andre studenter. Det er en super fed tid, og I skal virkelig huske at nyde det. Lige nu skal I glemme alt hvad der hedder voksenliv og ansvar – det kommer om en uge eller 2. Snart er det jeres tur til at holde sabbatår eller at læse videre, og ved I hvad – der venter masser af godt til jer derude. Nyd jeres studentertid – slå jer løs, der er masser af tid til at være voksen.

linje prikker lyserød

Derudover havde vi igår en super dejlig dag – vi fejrede Katrine med god mad og masser af hygge, præcis som vi kender det bedst. Snart kommer min video på fra min følge-dag også kan I selv selv det for jer. Kys så længe!

facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Spectrum heels