STEAL HER STYLE: KYLIE JENNER

ESPRIT WANTIES

Esprit wanties

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Da jeg skulle pakke til min ferie den anden dag, fornemmede jeg, at jeg er temmelig glad for jeans, shorts og t-stirt, da jeg synes det næsten er det eneste jeg ejer. Faktisk er det lidt ironisk, når min klædeskab er propfyldt. Det kommer sådan set ikke som nogen overraskelse, men det er altså svært at pakke tøj til et par uger syd på når man “kun” har få strop-toppe og enkelte sommerkjoler. Dette problem havde jeg også sidste år, og jeg havde faktisk sagt til mig selv, at jeg skulle have købt flere kjoler og toppe til i år, men jeg er endt med endnu flere t-shirts og flere jeans. For pokker da også. hah. Derfor var jeg været forbi forskellige hjemmesider, for at se hvad de havde at tilbyde, og så at E-Sprit er fyldt med farver og lækre sager! Jeg er total vild med det!

De fleste af jer ved udemærket godt, at jeg er helt vild med denim så derfor er det heller ikke så mærkeligt, at jeg fx har forelsket mig i den fine denim nederdel, men print og farver er lidt noget andet end det jeg normalt falder for. Men hold nu ferie hvor er de røde printede sager bare super pæne. Og den der jumpsuit. wow. seriøst. Det har I nok også hørt på min Snapchat (camillaov), da jeg snakkede om den en del den anden dag på min følge-dag. Hvis der lige var et par dage mere inden jeg skulle på ferie, så havde jeg nok bestilt noget af det hjem. Det kunne godt ende med at være en dyr fornøjelse, men “heldigvis” for mig, så kan jeg ikke nå det. Men måske bliver den klikket hjem når jeg kommer hjem igen. Det kunne jeg godt finde på.

billede1234

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEAL HER STYLE: KYLIE JENNER