WHO TO FOLLOW ON INSTAGRAM #3

ET FORSINKET POSTKORT

Et forsinket postkort1

Et forsinket postkort2

Et forsinket postkort3

Et forsinket postkort4

Et forsinket postkort

Palma de Mallorca –

Så er jeg kommet hjem igen, og da nettet ikke har været stærk nok på min ferie for at kunne uploade billeder, så for i hermed et ret forsinket postkort.

Jeg har været på den skønneste ferie længe – både fordi jeg har været afsted med nogle af mine ynglings personer, vejret har været fantastisk og vi har boet helt utrolig dejligt. Vi har lånt en lejlighed af nogle i Palma, og den ligger (som det også kan ses på billederne) helt fantastisk. Alle billederne ovenfor er taget oppe fra vores altan, og det var simpelthen en fantastisk følelse at kunne stå op til den udsigt hver morgen. Noget jeg seriøst godt kunne vænne mig til. Derudover hørte der egen pool til lejlighedskomplekset og 2 minutter derfra lå stranden. Vi har ikke haft noget som helst at klage over.

Det er førte gang min familie og jeg har været på Mallorca, og jeg må indrømme at jeg virkelig giver de folk ret som siger at det er helt fantastisk sted. Det er et super sted at holde ferie, da alle er så åbne for os som turister, vejret er utrolig skøn og naturen – wow. Vi havde også et par dage hvor vi bla var ude at se på en grotte hvor man til og med får en sejltur og høre klassisk musik. Det var en helt special oplevelse og helt sikkert noget som vi alle vil anbefale – I kan læse mere om det her.
Derudover var vi ude at undersøge byen, som også var helt unik. De gamle gader og den gamle Catedral de Palma er virkelig noget I skal opleve hvis jeres ferie går til Mallorca. Det er super charmende, og man kan nemt bruge mange timer på bare at kigge og snuse rundt.

Som I kan fornemme havde vi en helt fantastisk tur, og til at starte med ville jeg bare lige hurtigt sige hej og fortælle at jeg nu er kommet hjem igen. Jeg har en masse som jeg skal have vist jer, og mens jeg har været væk har jeg også fået en masse idéer til indlæg osv. I dag skal dagen bruges på oprydning hos de gamle, måske til træning og ellers skal der bare slappes af. Jeg er hjemme de næste dage, men på søndag drager jeg igen mod Esbjerg, da jeg på mandag starter på job igen.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Henriette

  VELKOMMEN HJEM! Det ser og lyder helt fantastisk!
  Men må sige, at man ikke har mærket at du har været på ferie. Bloggen har været godt opdateret. God arbejde. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Henriette! Det varmer virkelig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO TO FOLLOW ON INSTAGRAM #3