MY STYLE NO. 277

NEW IN: PJ X HAWAII

Collager70

hm top pj

Collager69

Find skjorten HER til 250 kr

Jeg kunne ikke finde ud af om jeg var het vild med trøjen, eller om jeg bare synes at den var pisse grim da jeg først så den. Jeg var fuldstændig vild med farverne, og den der PJ-feel som bare er super meget in synes jeg er så pænt – pga. de 2 ting skulle den bare prøves. Da jeg først fik den på, ville jeg nærmest ikke have den af igen. Skjorten sidder hamrende godt, og snittet sætter virkelig prikken over i’et. Derudover er de der trekvart ærmer altså også ret hot.
Jeg købte skjorten på min ferie i H&M, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg nok skal få den brugt. Ret meget faktisk. Jeg har også set den her i Danmark, så den kan godt fåes her også, og hvis skjorten ikke er noget for dig, men synes at printet er lækkert, så findes printet også i shorts (her), tunika (her) og i buksedragt (her).

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 277