15 ANSWERS FROM MY SISTER

PICK OF TODAY: Wide Leg Floral Culottes Co-ord

pick of today: ASOS Wide Leg Floral Culottes Co-ord

ADLINKASOS Wide Leg Floral Culottes Co-ord

Jeg har på det seneste virkelig hårdt forelsket mig i culottes som er lidt mere slim i det, og jeg leder og leder efter et par som jeg evt kunne klikke hjem. Derudover må de også meget gerne have lidt farve på sig, og print gør sådan set heller ikke noget.

Jeg kiggede ASOS igennem inden jeg smuttede på ferie, og jeg har forelsket mig i det par som I kan se ovenfor. Jeg er ret vild med printet, selvom det overrasker mig lidt, at jeg synes blomster er pænt. Men det må være min ultra- feminine side der lige shiner igennem. Jeg kunne bare godt se mig selv i disse culottes, sneakers og min nye jakke. Det ville være ret cool, også koster de kun 400 kr. win.

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ANSWERS FROM MY SISTER