H2O ER TILBAGE

STEAL HER STYLE: KYLIE JENNER

Jeg er nok ikke den eneste som hver torsdag sidder og følger med i “The Kardashians”, og jeg må altså sige, at de piger seriøst har stil. Hold nu ferie. Der er især en af pigerne som jeg synes har ekstra meget stil, og det er Kylie Jenner. Jeg synes hun er så cool, og jeg er vild med at hun er så feminin og alligevel ret street. Det er fedt!

Jeg tror også at grunden til, at jeg er så vild med hendes stil, er fordi jeg synes den minder meget om min. Hvis jeg kigger på billederne nedenfor, kan jeg sagtens se mig selv i lign. looks, hvor jeg ikke kan se mig selv i det tøj som Kim har på også selvom jeg synes det er super fedt.

linje prikker lyserød

Kylie Jenner street style

Get the look

Derfor har jeg også fundet et af de look som jeg synes er ekstra fede, dog vil jeg aldrig tage en crop top  på også vise så meget mave, men det er smag og behag. Jeg ville istedet tage en søde t-shirt på, og kunne på den måde sagtes finde på at have nedenstående på. Dog er jeg ikke så vild med stilletter, så de blev nok skiftet ud med et par rå støvler. Lidt rock skal der over det. ej. jo det passer faktisk godt til det. og til mig.

Steal her style: Kylie Jenner

Jakke HER / Top HER / Jeans HER / Taske HER / Stiletter HER

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Mette L

  Jeg er også helt vild med hendes stil!
  Det er et fedt indlæg (-: Jeg er ny på din blog, men kan fornemme at jeg kommer igen. Dine indlæg er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Mette, hvor er det dejligt at høre 🙂
   Jeg håber du bliver hængende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H2O ER TILBAGE