ESPRIT WANTIES

VI SES KOLDE DANMARK

Alanya-20152

Collager406

Collager426

Collager428

Collager445

Årh det her har jeg ventet på så længe! Jeg drager afsted mod de varme lande inden længe, og når jeg kigger på ovenstående billede, så kan det bare ikke gå hurtigt nok. Jeg glæder mig sådan til at lade min krop slappe fuldstændig af ved poolen og stranden i 2 hele uger. Jeg må indrømme, at jeg de sidste 2-3 uger virkelig har haft brug for sådan en tur, da min krop virkelig har været nede på minus af energi. Jeg har haft nogle fridage hvor jeg bare har kunne slappe af, men jeg har brug for, at have et par dage hvor hverken min computer og mobil vil forstyrer mig. Jeg trænger til at krybe under en parasol og læse en god bog – tror min energiniveau stiger med det samme.

Jeg ville sådan set bare lige fortælle jer, at de næste uger vil bloggen stadig blive opdateret, dog lidt minimalt. Jeg har lavet en del indlæg som jeg planlægger, og det kan være at I også får nogle fra mig mens jeg er afsted. Derudover vil jeg også ønske jer alle en god sommer, og til jer som har ferie eller snart får ferie, så husk at nyd den. Det fortjener vi alle. <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ESPRIT WANTIES