SNART LØN - ASOS SAVED ITEMS

3 FILM DU SKAL SE I BIOGRAFEN

Første dag i skole er nu slut for mit vedkommende – og dagen startede ud med en punkteret cykel. Som jeg viste jer igår på min Snapchat (camillaov) så lånte jeg en cykelpumpe af min veninde Laura. Jeg pumpede faktisk cyklen op, og den virkede super god/ hård, men her i morges var den så flad. Man skulle tro, at det var mandag. årh Gud. Jeg kunne ikke nå en bus, så jeg blev nødt til at cykel på den (dumt. I know), og jeg havde ikke tænkt på sko til når jeg skulle gå hjem, så det blev til 4 km med ondt i fødderne. Men nu er den blevet fixet hos cykelhandleren, så nu er jeg good to go!

Lige en anden ting: jeg elsker film, og jeg elsker at tage i biografen – faktisk var jeg afsted i lørdags for at se War Dogs. Da jeg har set 2 ud af 3 af disse film tænkte jeg, at det var meget passende at tippe om hvilke film du burde tage ind og se. Jeg elsker komedier, og derfor er de alle sammen af samme genre – dog er de vidt forskellige, og nedenfor vil jeg kort forklare dem, og om hvorfor du burde smutte ind og se dem med dine forældre, søskende, venner eller kæreste.

linje prikker lyserødWAR DOGS

wardogs640

Se en trailer her

Den handler om de 2 fyre I kan se ovenfor. David (Miles Teller) tjener penge ved at være massør, og han får kun lige økonomien til at køre rundt. Da hans kæreste finder ud af at hun er gravid, går David lidt i panik. Hans barndomsven Efraim(Jonah Hill) har netop tjent kassen ved at sælge våben, og mangler en ny partner. De begynder et samarbejde sammen, og det hele går godt, men da handlerne bliver større og større bliver det svære at holde styr på.

Du skal se den, hvis I er til et godt grin og en smule drama. Johan Hill er generelt en skide sjov skuespiller, og i denne film gør han virkelig ingen undtagelse. Derudover giver filmen et indblik i hvordan våbenhandel foregår, da filmen er baseret på en sand historie.


BAD MOMS

1401x788-bad-moms-DF-12691R1_rgb_

Se en trailer her

Den handler om at løsrive sig fra rollen som den perfekte mor. Amy (Mila Kunis) er ved at være godt træt af den perfekte mor Gwendolyn, og sammen med hendes 2 veninder som også er mødre Kiki(Kirsten Bell) og Carla(Kathryn Hahn) vil de forsøge at glemme for en kort stund at de er mødre. Det skal istedet handle om alkohol og selvforkælelse – og det går ikke stille for sig.

Du skal se den, hvis du er mor (!!), men den skal også ses hvis du ikke tager livet alt for højtideligt. Jeg er sikker på, at når jeg får børn kommer jeg også til at have perioder, hvor jeg har lyst til at smide alt hvad jeg har i hænderne til fordel for fest og selvforkælelse. Tror man roligt kan sige, at denne film går ud til alle mødre derude som hver dag gør et skide godt arbejde for sine børn.


BRIDGET JONES’ BABY

51877600 Stars spotted on the set of 'Bridget Jones's Baby' at Borough Markets in London, England on October 13, 2015. Renee Zellweger reprises the role that she played in the first two films, based on Helen Fielding's popular novels. Stars spotted on the set of 'Bridget Jones's Baby' at Borough Markets in London, England on October 13, 2015. Renee Zellweger reprises the role that she played in the first two films, based on Helen Fielding's popular novels. Pictured: Renee Zellweger FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY

Se en trailer her

Den handler om Bridget Jones(Renée Zellweger) som er blevet gravid, og hun ved ikke hvilken af de tidligere ekskærester der er faren. Filmen forgår 12 år efter den sidste film, og hendes karriere går temmelig godt, men da gravideteten bliver opdaget skabes der nyt drama i hendes liv, og den gamle single Bridget er tilbage + en baby i maven.

Du skal se den, hvis du ligesom jeg elsker de tidligere Bridget Jones film. Jeg har ikke selv set denne film, men alligevel vælger jeg at anbefale den, da man nærmest skal se den hvis man har set de andre. Ikke nok med at det er fyldt med humor, så kan man virkelig se meget af sit eget liv i disse film. Den er lavet til alle kvinder, og på et eller andet tidspunkt vil vi alle have perioder som minder os om Jones’ liv.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

  • Henritte

    Helt klart at jeg skal se Bridget Jones. Jeg elsker de tidligere film!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia P.

    Jeg synes det er et fedt indlæg fordi det ikke er et man regner med at få fra dig. Men tror jeg skal ind og se War Dogs nu!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNART LØN - ASOS SAVED ITEMS