BACK TO SCHOOL GOODIES

3 SMARTE TIPS: FJERN RYNKER UDEN ET STRYGEJERN

styge tøj uden strygejern

Hvis der er noget der virkelig kan pisse mig af, så er det at tøj krøller ufatteligt nemt og ret hurtigt. Da jeg var på ferie for mindre en 2 uger siden havde jeg taget 2 trøjer med som krøller rigtig nemt, men jeg tog alligevel chancen. Jeg forsøgte at ligge det sammen på en sådan måde, så det ville krølle mindst muligt, og det lykkes mig også ret godt. Men der var alligevel lige et par krøller hist og her på toppen ovenfor, men jeg har nogle tips til hvordan man fixer det. Jeg har også lidt været tvunget lidt at finde ud af det, da jeg heller ikke har et strygejern i min lejlighed. Man bliver ret kreativ når man skal. 😉

linje prikker lyserød

Brug dit glattejern:
Et glattejern kan bruges til mange andre ting end at glatte hår. Det kan ikke glatte en hel bluse ud, men det kan med stor effekt bruges til at rette små rynker ud på en trøje eller en krave.

Udnyt badeværelset:
Dette tip fungerer kun, hvis man har god tid til at få rettet tøjet ud. Da der altid er meget varme og damp på et badeværelse efter en brugebad, er det en god idé at hænge tøjet derud i nærheden af bruseren. Dampen og varmen fra bruseren får nemlig tøjet til stille og roligt at rette sig ud.

Anvend en hårtørrer:
Har du en større fold/rynke der ikke vil rette sig ud, kan det være en god idé at gøre området vådt under en vandhane og derefter bruge en hårtørrer til at tørre og rette ud.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • surgammeldame

  Troede gudhjælpemig at du mente rynker= ansigtet *GGG*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg er ked af at skuffe dig, men det har jeg desværre ikke kuren til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL GOODIES