NEW IN: Belsac Crossbody

4 TRENDS JEG IKKE FORSTÅR, MEN JEG STADIG SYNES ER VILDT COOL

Det er ikke sådan med trends – uanset hvor meget man end har set det på andre, og hvor cool man endelig synes at det ser ud, kan man bare ikke være enige med dem alle. Sådan har jeg det med de følgende 4 trends, for jeg må være ærlig at indrømme, at de alle virkelig godt kan være cool, men jeg kan bare ikke se mig selv i dem.

Alle disse trends har været her før, så det er jo det rene retro, men jeg forstår dem ikke. Hvorfor er det nu blevet moderne at gå med Tie-dye igen, og hvornår er 90’erne kommet tilbage? Det er bare noget sjovt noget, for selvom jeg ikke forstår dem så ville jeg ønske at det var mig og ikke dem nedenfor, som rockede de forskellige looks. Den dag jeg finder en slip dress eller en dungaree som jeg ikke kan få mine øjne fra, så skal jeg helt sikkert nok ende i det. haha.

I am so baffled, but still so jealous!

linje prikker lyserød

Tie- dye

Tie- die

Find Tie- dye items her


Flare pants

Flare pants

Find Flare pants her


Slip dress over t-shirt

Slip dress over t-shirt1

Find slip dress’ her


Dungaree

Dungaree

Find Dungarees her


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Belsac Crossbody