VIDEO: MINE SENESTE KØB

INSTAGRAM VOL. 29

Jeg er faktisk begyndt at opdatere en hel del på min Instagram igen, og derfor er der ikke så længe mellem disse indlæg. Det er dog kun de sidste par uger hvor jeg har lagt en del billeder ud, som mest har været i forbindelse med at Katrine blev student, min tur til Mallorca og lidt hverdagsbilleder.

Idag står den på arbejde nede i butikken, og i aften skal jeg have redigeret nogle billeder og lavet et indlæg som jeg snart har deadline på. Derudover vil jeg også gerne sige tusinde tak for lækkers respons på dette indlæg – det varmede virkelig!


Følg mig på Instagram: Camillaov

Insta 29 Camillaov no 1

1. Jeg har fået arbejde i Jill & Joy, og hold nu ferie hvor var jeg glad den første dag. Læs mere om det her.  2. En af de koldere dage i foråret stod på sandaler og jeans. En perfekt kombi. Se dette outfit her.  3. Min søster blev endelig student.  4. Og jeg var så heldig at jeg fik lov til at give hende huen på.  5. Jeg har været til fest med mine piger i Esbjerg, og det var en fed aften jeg sent vil glemme.  6. Jeg bliver forelsket i alle katte jeg møder på min vej, men især den her gav mig kærligheden tilbage.  7. Udsigten fra vores altan, da vi var på ferie i Mallorca.  8. Jeg posede også udenfor min dør kort tid før jeg tog på ferie. Find dette outfit her.

Insta 29 Camillaov no 2

9. Den dag vi skulle afsted mod Mallorca var jeg iklædt dette outfit. Læs mere om det her.  10. Endnu et smukt billede af udsigten fra Mallorca. Denne gang om aftenen.  11. Jeg var til Stella Polaris med Maria, og det var så hyggeligt! Se filmen om dagen her.  12. Mit første outfit var med min nye smukke top fra Moves by Minimum. Se hele looket her.  13. Min søster og jeg på vores ferie.  14. Jeg købte denne smukke skjorte på min ferie. I kan både se og læse om den her og her.  15. Efter en super dejlig ferie med min familie var jeg maks klar på igen at skulle tilbage på job.  16. Selfie- time.

facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

  • Maria

    Jeg følger dig godt nok på Insta, men jeg kan godt lide de små opdateringer du laver. (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: MINE SENESTE KØB