PRODUKTER JEG VIRKELIG IKKE KAN LEVE UDEN

NEW IN: Belsac Crossbody

Collager78

Collager79

Find tasken her til 799,- i både sort, grå, lyserød og beige

Min søster arbejder i Neye, og den første taske hun købte var den lækre sag som I kan se ovenfor. Jeg har længe kigget efter en ny sort taske, og da jeg kiggede nærmere på hendes blev jeg en smule forelsket i den. Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at købe tasken gennem hende – og nu har jeg endelig fået den. Igår var vi ude at hygge og skyde billeder, så der fik jeg lov til at bruge den første gang. Hvis der er nogen af jer som mangler en taske af god kvalitet, så vil jeg virkelig anbefale denne taske, men skynd jer – for der er ikke mange tilbage. Hvis ikke tasken ovenfor er noget for jer, så laver Belsac også mange andre som er lige så lækre. Jeg er helt sikkert på, at jeg får brugt denne taske usandsynligt meget! Der er ingen tvivl.

Dette indlæg er ikke reklame for Neye

facebookinstagramsnap følg chat

   

4 kommentarer

 • Hvor ser den lækker ud! Hvor bred er den? 🙂

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er virkelig også lækker! Den er 19 cm i brede og 16 i højde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg klikkede den lige hjem igår. Det er farligt at følge blogs. Haha!
  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha, det må du “undskylde” 😉

   Men du bliver virkelig glad for den! Det lover jeg dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRODUKTER JEG VIRKELIG IKKE KAN LEVE UDEN