PICK OF TODAY: Relaxed Soft Satin Suit

OUTTAKES #1

Collager82

“Jeg kan altså ikke smile mere end det jeg allerede gør” – nej, så lad vær’. tak.

I er så gode til at give et par rosende ord med på vejen, når jeg poster outfitbilleder, og det giver selvfølgelig et stort smil på mine læber, men det er altså ikke helt nemt at tage gode billeder. Nu har jeg vist jer de gode billeder, men jeg har gemt lidt på de sjove og skøre fraklip, og synes selv det kunne være lidt skægt at dele dem med jer. Fortæl mig gerne hvad I synes, og om I godt kunne tænke jer at se lign. indlæg igen 🙂

linjeprikket

OUTTAKES

“Den var ca. så stor.” – Gæt selv hvad jeg snakker om. 😉

Collager83

“Se lige et stund jeg også kan; Jeg kan flyve!”

OUTTASKSE

“3 små kineser på højbro plads.” Nej, der er vidst kun mig her.

Collager81

“Moaaar. Tag nu det billede!”


facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

  • Ditte

    Hurra for selvironi! Super godt indlæg. Det er altid sjovt at se de andre sider.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Relaxed Soft Satin Suit