OUTTAKES #1

SNART LØN – ASOS SAVED ITEMS

ASOS saved items Camilla Overby

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Når jeg sidst på måneden ikke føler, at det er en god idé at bruge flere penge på unødvendige ting (læs: de er livsnødvendige!), så gør jeg lidt det samme som når andre vinduesshopper. Jeg går ind på mine ynglings hjemmesider, og giver det hele et lille hjerte, så de bliver gemt. Men nu er det start lønningsdag, og derfor er det jo egentlig super dumt(rettes til: smart), at jeg har gemt alle de ting jeg har forelsket mig i. Jeg er bla. blevet ret vild med de 9 ting som I kan se ovenfor, og de hurtige kan se, at der er smuttet 2 slip- items med i puljen, som var nogle af de items jeg ikke snakkede ret pænt om her. Men jeg synes sku nr. 2 og 9 er vildt cool!

Derudover har jeg fået lavet bloggen udseende lidt om. Det hele havde pludselig ændret sig i går, så det måtte jo betyde, at jeg hellere måtte kigge lidt på en ny opsætning. Jeg er næsten ved at være tilfreds, og tror jeg bliver virkelig glad for de små men alligevel store ændringer der er sket. Hvad synes I om det?

Idag har jeg også min sidste fridag inden skolestart imorgen, og derfor har jeg også besluttet at have en følge-dag på snappen (Camillaov).

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • 3, 5, 7 og 8 er sååå fine – de måtte meget gerne komme herhjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg er helt enig! Bare vi havde så mange penge til alle de lækre sager. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTTAKES #1