3 SMARTE TIPS: FJERN RYNKER UDEN ET STRYGEJERN

VIDEO: MINE SENESTE KØB

I har efterspurgt videoer så derfor har jeg endeligt fået filmet lidt til jer. I har allerede set mig i mine Snapchat- videoer, men det er jo ikke helt det samme. Jeg har faktisk gået ret længe og tænkt på hvad jeg dog skulle finde på som den første, og da jeg kom hjem fra ferien og så hvor meget jeg faktisk havde købt virkede det ret oplagt at lave en video over mine seneste køb. Jeg har valgt at vise jer de mest spændende sager jeg har anskaffet mig, og håber I synes det er sjovt at se det på film i stedet for et langt indlæg med billeder. Hvis det er noget I synes om, så vil jeg selvfølgelig lave flere i fremtiden.

Forresten så kan nederdelen, toppen fra Mango og den grønne jakke ses på, på min Instagram.

Links til tøjetWrapped top fra MANGO / Cat print top fra STRADIVARIUS / Cat top fra STRADIVARIUS / Mønsteret bluse fra H&M / Kia nederdel fra MOVES BY MINIMUM / Naima top fra MODESTROM / Dorothea top fra MOVES BY MINIMUM / Imiteret læder jakke fra ONLY

facebookinstagramsnap følg chat

11 kommentarer

 • Lisa

  Super video! Dem må du gerne lave flere af. Det er rart at se en anden side af dig :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tak for din søde kommentar Lisa. Det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er vild med den her idé! Det er fedt hvis du begynder at lave video også.

  Knus Jose

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak! Jeg er glad for, at du kunne lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K. L. Jensen

  Jeg er helt vild med den der hvide top! Den sidder super godt på dig, så den på din insta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  dem med kattene er ret cool. Synes BTW også at det er en god video, og man kan ikke mærke på dig at det er den første, synes jeg. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   De er virkelig fede! Jeg er også helt sikker på, at jeg nok skal få dem brugt en hel del!

   Og med mht. det andet, så tusinde tak! Det er jeg glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kelly Mortensen

  God idé med en video. Det er en god idé at se tingene på den måde i stedet for bare billeder.
  Dejlig blog du også har <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det er jeg glad for at høre Kelly! Tusinde tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for tippet med skjorten. Den er satme pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SMARTE TIPS: FJERN RYNKER UDEN ET STRYGEJERN