HVAD SPISER DU PÅ EN DAG?

16 FALL COATS

16 fall coats ASOS

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

Vejret er så småt ved at blive dårligere i Danmark, og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke synes at det bare er en smule rart at temperaturene ikke er så fandens høje. Jeg har faktisk glædet mig til at skulle iklæde mig en cardigan over min top, en jakke når jeg skal cykle i skole og en strik på om aften. Derudover har man også en undskyld for igen at købe jakker, og dét kan jeg rigtig godt lide. Jeg har forelsket mig i jakken nr. 2 og det kunne godt tænkes at den bliver klikket hjem. Jeg har faktisk ikke en lysegrå jakke, så det er temmelig oplagt – ikke? Og har I set de fine detaljer? Jeg er ret vild med de store lommer, som jeg faktisk synes er lidt af et musthave i jakker. Den har hvertfald alt det jeg kigger efter i en jakke, også er prisen altså heller ikke dårlig – 800kr for en uld jakke er altså svært at finde andre steder.

facebookinstagramsnap følg chat

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SPISER DU PÅ EN DAG?