3 FILM DU SKAL SE I BIOGRAFEN

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #8

Snapchat: Camillaov

Puha – jeg må ærligt indrømme, at det har været lidt hårdt at starte i skole igen. Jeg har faktisk ikke været i skole ret meget, men jeg har arbejdet de fleste dage i denne uge som har gjort det lidt hårdere. Idag har jeg været på arbejde, og efter en spontan bytur i torsdags er jeg faktisk stadig pænt ramt. Jeg endte med at drikke lidt for meget, som I nok også godt kunne fornemme på min Snapchat. Men det var hammerede sjovt selvom jeg igår fortrød det da jeg skulle arbejde. Længste 4 timer ever.

Men det er bare lige et kort hej jeg kommer med, for jeg skal nemlig hjem til en veninde om ikke så længe. Bloggen har ikke været særlig opdateret de sidste dage, men med alt for meget skole, bytur og arbejde – så har jeg ikke lige haft sindsygt meget energi eller tid. Men jeg havde følge-dag den anden dag, og tænkte lige at jeg passede kunne tænke tilbage på den gode dag. Videoen som jeg snakker om ovenfor skal nok snart komme op. Vi ses tøser <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FILM DU SKAL SE I BIOGRAFEN