PICK OF TODAY: MULE FLATS

INSTAGRAM VOL. 30

Idag har jeg haft en super hyggelig dag i eget selvskab, da min gruppe og jeg besluttede os for at holde en studie-fri dag, da vi er færdig til produkt fremlæggelse imorgen. Jeg har fået vasket tøj, trænet, hygget mig og arbejdet en smule. I aften skal jeg spise aftensmad med min veninde Laura, og derefter skal vi ud og se Mia spille håndbold. Jeg gør mig ikke specielt meget inden for håndbold, men jeg synes det er super hyggeligt når jeg skal se en jeg kender. Men et kort hej, og en hurtigt Insta- update herfra 😉

Følg mig på Instagram: Camillaov

linjeprikket

Instagram vol 30 1

1. I løbet af sommeren har jeg været i byen (måske) lidt for meget, og det har været så fedt! Men jeg holder også en lille pause nu. mener det. haha.  2. På min ferie fik jeg også min mor/ søster til at tage outfitbilleder. Dette look kan I se her.  3. It’s all in the details.  4. Min mor havde fødselsdag i august, og vi spiste det lækreste mad på Munken i Kolding.  5. Selfie-time med mor.  6Tilbage på job efter en skøn ferie. glad. glad. glad!  7. Jeg har købt den smukkeste taske fra Belsac, og det er det bedste køb længe. I kan selv se hvor flot den er her.  8. Det er ikke helt nemt at tage de billeder. Det kommer der en del sjove billeder ud af.

instagram 30 2

9. I år er jeg så heldig, at jeg er blevet tutor for de nye studerende, og det er simpelthen så sjovt!  10. Dette outfit er så mega lækkert – så et pose er helt på sin plads, og I kan selvfølgelig også finde det her.  11. Og endnu engang var jeg i byen, og synes den sætning var så passende. haha.  12. Midt i september og man kan tage på stranden. Det er bare med at udnyttet det.  13. Jeg har købt de smukkeste støvler fra Ten Points, som jeg bla har snakket om her.  14. Min søde, dejlige og smukke farmor.  15. Tøsen her har fået muller, og dem skulle I lige se. Der var en lille ryg-flex til jer fra mig. Videoen kan I se på min profil.  16. Min søster er så glad for at være min fotograf (måske jeg “tvinger” hende nogengange. haha), og hun er skide god til det.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: MULE FLATS