E-BAY TIP: COOL SOLBRILLER

MODSVAR: HVOR BLEV DER AF DEN PÆNE TONE?

I fredags modtog jeg en mail fra en læser, og jeg må indrømme at jeg blev en smule overrasket, forundret, irriteret og fandt det lettere humoristisk da jeg så hvad den handlede om. Det er næsten en uge siden, at jeg modtog mailen, men jeg har lige skulle finde ud af hvad jeg 1. skulle svare, og 2. om jeg skulle lave et indlæg til jer alle. Jeg valgte at svare den pågældende mail igår, og efterfølgenede har jeg besluttet mig for, at et indlæg også var meget passende. Nedenfor har jeg valgt at tage et screenshot af beskeden, dog har jeg også valgt at skjule hendes navn af ren respekt. I kan derved også selv læse og danne jeres egne meninger om den mail jeg har modtaget.

Jeg fik lavet mine vipper i torsdags, og det er noget jeg længe godt har kunne tænke mig at prøve, da jeg er ufattelig træt af at skulle påføre mascara hver dag. Jer som følger mig på Snapchat har måske set resultatet og ved hvad jeg snakker om, og hvis ikke, så har jeg også tilføjet et billede af dette nedenfor.

Desktop4

Jeg kan egentlig godt se hvad “J” mener, da jeg både har fået lavet mine bryster og mine vipper, men jeg synes det er træls, at jeg skal have sådan en sur bemærkning med på vejen når jeg tager en beslutning som kun omhandler mig. For at sige det kort igen, så valgte jeg at få lavet min bryster sidste år, da jeg simpelthen ikke var glad eller tilfreds med mit eget udseende, og dette valgte jeg at gøre noget ved med en operation. Dette er ikke noget jeg kommer til at fortryde, da min selvtillid ikke på noget tidspunkt har været højere. Jeg er godt klar over, at der er mange derude som er meget uenig i den tankegange, og det har jeg respekteret og jeg synes det er helt okay at have sin egen holdning. Jeg ville da selv ønske, at de var flotte/ perfekte naturlige, men det er nu engang bare ikke sådan landet ligger. I kan læse mere om dette her.
Vipperne derimod er ikke noget jeg på den måde bare skulle have lavet, men derimod noget jeg bare godt kunne tænke mig at prøve. Jeg har fået dem lavet naturlige – dog lidt længere end mine egne, men de er 100% lavet så jeg ikke behøver at bruge mascara for en tid. Faktisk er der mange som tror at det er mine egne. Vipperne er egentlig det samme som hvis jeg brugte mascara hver dag (hvilket jeg gør), men hvorfor er disse ekstensions så lige pludselig skyld i at jeg nu er blevet ”klam”? Var det virkelig dråben for hvad der definere en pige som ”klam” eller ”falsk”?

Jeg er helt indforstået med at kosmetiske operationer, ekstensions osv ikke er for alle, og jeg har intet problem med at høre om jeres meninger om mine beslutninger, da jeg jo deler det i offentligheden må jeg også kunne indordne mig efter at folk har deres egne meninger om mig og mine beslutninger. Jeg kan dog ikke helt forstå det behov man har for at svine andre til, bare fordi man ikke er enig i de beslutninger andre tager for SIN EGEN krop. I må hjertens gerne komme med en kommentar til mig om at silikone bryster ikke lige er jer og I er uforstående overfor at få påsat vipper, men ligefrem at skrive til en man ikke kender for at svine en til er jeg fuldstændig uforstående overfor. I må hjertens gerne komme med jeres meninger, men jeg tror dog ikke, at den kære “J” tør at sige det til mit ansigt hvis vi en dag mødte hinanden. Jeg synes vi alle burde tænke på hvordan man snakker til hinanden, for hvis jeg var den type af person som tog alt til mig ville jeg virkelig være nede i kulkælderen. Man har fuldstændig frihed til at ytre sin mening, men næste gang der er noget som I er uforstående overfor ved mig, så gør det gerne i en god tone. Jeg tvinger ingen til at have de sammen meninger som mig, og dermed tvinger jeg heller ingen til at følge med i mit liv. Jeg råder heller ingen til at tage de valg som jeg har valgt, men jeg inspirer derimod de kvinder som går rundt med samme tanker som mig selv.

Og hvis man endelig har behov for at tænke sådan om andre kunne man så ikke bare holde for sig selv? Jeg tænker, hvad får henholdsvis du og jeg ud af den sviner? Jeg får hvert fald intet ud af det. Generelt synes jeg tit at folk kan være hurtige på tasterne, fordi man simpelthen ikke tænker før man skriver. Personligt ville jeg aldrig selv stille mig op og sige det dér til personen hvis hun stod overfor mig – men på tasterne er man tit for hurtig, og det påvirker altså den tone som florerer rundt her på nettet. Jeg har heller ikke åbnet bloggen her for at modtage beskeder som ovenfor, men jeg er selvfølgelig (desværre) klar over, at jeg nok godt kunne modtage et par stykker af den slags, og det får mig nogengange lidt lyst til at trække mig tilbage, og genoverveje om jeg virkelig vil dele det pågældende indlæg/ opslag med her. Heldigvis har jeg jo nogle søde læsere, så jeg modtager ikke så mange sure eller negative mails som den overnfor.

Det jeg egentlig ville med dette indlæg var ikke at hænge personen ovenfor ud, men jeg så blot et “mulighed” for lige at fortælle jer, at det altså ikke altid er lige fedt at åbne sig op. Jeg elsker at dele ud af det jeg føler jeg kan, og min Snapchat har gjort at I har mulighed for at følge lidt mere med. Jeg ønsker kun en god tone, og hvis jeg så gør noget som ikke lige er i jeres smag, så er det helt okay, at I ikke længere følger med. Dog vil jeg håbe at I stadig sidder med derhjemme, og at I nyder at kigge med, læse med og hører med. <3

linjeprikket

facebookinstagramsnap følg chat

10 kommentarer

 • Maria

  Nu er jeg heller ikke selv fortaler for silikone bryster, men jeg ville nok sige det på en anden måde – især når det er til en person jeg slet ikke kender.
  Jeg er helt enig med dig i, at den gode tone ikke helt shiner igennem her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak for din kommentar Maria. Det er også helt okay, at man ikke er enige i hvad jeg gør, men sig det gerne på en god måde.
   Jeg er glad for, at du er enig med mig i forhold til hvordan vi skal snakke til hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Appel

  Hej med dig. Jeg har både fine silikonebryster, totalt falske vipper og flere fedtsugninger på samvittigheden. Jeg har også måttet høre en del for det – men ved du hvad? Jeg er så ligeglad. Som du skriver, så handler det her om mig og mine valg – ikke om hvad verden og andre synes. Så hold du fast i, hvem du er. Det er fedt, at du står ved det – og fedt, du ikke gemmer dig i skyggerne af skam. Kan simpelthen ikke se, hvad silikonebryster, falske vipper og andre personlige valg rager andre.

  Kærlig hilsen

  Fru Appel
  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Fedt fedt fedt! Tak for din kommentar!
   Det er lige sådan jeg har det, og hvor er det dejligt, at jeg ikke er den eneste som tænker sådan!
   Man skal gøre hvad man vil, og være pisse ligeglad – men jeg bliver lidt irriteret når det er fra en man ikke kender, også selvom det ikke rager andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Holm

  You go girl! Jeg er helt enig med dig! Jeg har også silikone bryster, og jeg har da også overvejet om jeg skulle prøve noget andet.
  Jeg synes nu også det er helt fair at andre ikke kan følge min tankegang, men jeg ville nok selv blive lidt ked af sådan en besked.
  Synes det er cool at du står frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Anna! Synes bare du skulle gøre det hvis du synes det virker rigtig for dig.
   Heldigvis er de fleste gode til at holde sine holdninger for sig selv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg kom ret tilfældigt forbi din blog, og det ser ud til at jeg bliver her. Fedt indlæg, og dejligt at have en som også forsøger at fortælle hvor vigtigt det er at vi opfører os ordenligt! Mega godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det lyder helt fantastisk! Det er jeg glad for at høre 🙂
   Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er sådan man har, som personen, hvis mening du viser i indlægget, så burde man bare holde det for sig selv! Vi er jo heldigvis alle forskellige og kan lide forskellige ting, men man går da heller ikke hen til en fremmed på gaden og siger: Fuck hvor er dine bukser klamme, synes du ikke du burde købe tøj, man kan holde ud at glo på! ….man nøjes med at tænke det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha, du har fuldstændig ret! Man ville hvertfald kigge lidt, og undre sig pænt meget! 🙂
   Det er jo ikke acceptabelt opførsel, men det synes nogen det er på nettet. Det er synd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: COOL SOLBRILLER