SANGE JEG ER HELT VILD MED FORTIDEN

MY STYLE NO. 281

Outfit 25.09Outfit 25.091Outfit 25.093

Outfit 25.092

Så blev det mandag igen efter en forhåbentlig skøn weekend! Min har virkelig været god – jeg har været hjemme ved mine forældre siden fredag, hvor jeg bla har fået ordnet nogle praktiske ting som optikeren og så har jeg været til frisøren. Lørdag aften var jeg i Middelfart for at fejre en af mine veninder som fyldte 23 år. Igår brugte jeg på at læse, hygge med min søster også havde mine forældre gæster om aftenen. Jeg tog så også hjem igår aftes, da jeg har været i skole idag. Vi er så småt ved at gå gang i den tværfaglige del, og jeg håber ikke det bliver så træls som jeg har hørt. Det virker som en godt gruppe jeg er kommet i, så det er da en god start.

Igår fik jeg endelig(!!) også min søster til at tage outfit billeder, og der kom ovenstående ud af det. Vejret var jo fuldstændig fantastisk, men ikke når man skal have taget billeder – så bliver det en smule udfordrende. I kan især se det på mit smil og mine øjne på nederste billede. haha. Men jeg synes nu stadig I skulle have muligheden for at se dem. Nederdelen og støvlerne er ret nye – støvlerne får et helt særskilt indlæg, men jeg ville lige hurtigt nævne nederdel. Faktisk har jeg vist jer den her før, og i dette indlæg fortalte jeg jer, at jeg havde bestilt en midi skirt hjem. Faktisk er den i farven “khaki” men det er svært at se – den ser mere bronze ud på billederne. I kan se den her i den rigtige farve. Da jeg fik den hjem var jeg en smule i tvivl om det lige var mig, men synes faktisk jeg “owner” dette look ret meget. Personligt synes jeg det er ret cool og anderledes. Det kan jeg godt lide!

ADLINK: MINIMUM top  ASOS nederdel(her)  BELSAC taske(her)  TEN POINT støvler(her eller her)

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANGE JEG ER HELT VILD MED FORTIDEN