MY STYLE NO. 281

PICK OF TODAY: MULE FLATS

pick of today ASOS LIMEHOUSE Mule Ballet Flats

ADLINKASOS LIMEHOUSE Mule Ballet Flats til 220kr

Igennem hele sommeren har jeg faktisk kigget på disse basser on/ off. Jeg har ikke rigtig kunne finde ud af om de var mig, og om jeg overhovedet ville få dem brugt. Nu skriver vi så september og fortryder en smule at jeg ikke købte dem hjem her i sommers. Jeg synes de er super fine, og ville passe super godt til et par jeans, en nederdel eller noget helt andet. Men nu når vi er så tæt på oktober, har jeg så også besluttet mig for, at jeg ikke klikker dem hjem. Jeg vil vente til næste sommer – måske der er et bredere udvalg eller bare nogle nye styles. Her i Danmark ved man jo godt, at man ikke får sådan nogle basser brugt ret meget længere i år. Men når det så er sagt, så er jeg stadig helt vild med dem, og de skal selvfølgelig være en del af min “Pick of today”- bunke.

Derudover er jeg lige kommet hjem fra en hel dag i samarbejde med min gruppe i den tværfaglige del. Må indrømme at det er noget anderledes, men jeg tror konceptet kommer til at give rigtig god mening, når vi først er nogle flere dage henne. Det er super vigtigt at vi kender til det tværfaglige, så det skal nok blive super godt. Denne uge er den eneste uge hvor vi har samarbejde med socialrådgiverne, så det er med at få trukket nogle guldkorn ud af dem. hehe. Her til eftermiddag står den på lidt læsning og hygge under dynen. Jeg er blevet sindsygt forkølet, men jeg håber snart jeg kan blive lidt mere frisk. Jeg krydser fingre!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 281