16 FALL COATS

SANGE JEG ER HELT VILD MED FORTIDEN

Jeg hører musik hver morgen, hver eftermiddag og hver aften – men (desværre) hører jeg meget de samme sange. Det gør også at jeg i perioder har 2-3 sange jeg elsker, og et par uger senere er jeg vild med 2-3 andre sange. Lige nu skamhører jeg de 3 sange som jeg har linket til nedenfor, men de er fandme også gode! I aften skal jeg til Middelfart da min veninde holder fødselsdag, og det tager omkring 20-25 min fra Kolding, så måske jeg kan nå at hører disse 3 sange omkring 10 gange hver. I shit you not. Jeg kunne sagtes finde på det!

Derudover nyder jeg at have en weekend hjemme ved mine forældre og min søster, hvor vi ikke skal for meget. Jeg har skulle noget de sidste mange weekender, så jeg trænger altså snart til en weekend hvor jeg ikke skal for meget. Derfor bliver det også en stille aften for mit vedkommende, da jeg imorgen gerne skal være frisk. Jeg skal have ordnet lidt praktisk imens jeg er hjemme, og så håber jeg på, at jeg kan få nogen til at tage lidt outfitbilleder imorgen. Synes det er ved at være længe siden 😉

linje prikker lyserød

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 FALL COATS