EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #9

VAR DET NOGET MED NYE SNEAKERS FT. JASON MARKK

Desktop5

JASON MARKK PREMIUM SHOE CLEANER – 150 KR

Køb det her eller i Jill&Joy Esbjerg

Som I kan se ovenfor, så var mine elskede Nike skide beskidte – og jeg er så glad for dem, så et nyt par bliver det altså ikke til. De er gået til, og jeg kan (underligt nok) godt lide det lidt slidte look. Jeg var nede i butikken for et par dage siden, og vi har endelig fået det meget populære sæt hjem fra Jason Markk til at rense sine sneakers med. Jeg afprøvede det så da jeg kom hjem, og jeg måtte anbefale det med det samme på min Snapchat (Camillaov) – dog tænkte jeg også på, at jer som ikke følger mig der, kunne være interreseret i, at se de næsten “nye” sneakers inde på bloggen.

Det er super nemt at bruge – da du faktisk bare skal gøre brøsten våd, påføre sæben og derefter rengøre dine sko. Det er skide smart, og 1 2 3 er de rene. Det er virkelig fedt! Helt klart de 150 kr værd, og du kan bruge det til alle slags sneakers.

Collager88

Collager89

linje prikker lyserød

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Sådan et sæt burde jeg virkelig eje – samler på sneakers, men evner på ingen måde, at holde dem rene (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha, det kender jeg også alt for godt! Jeg kan hvertfald anbefale dette produkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #9