MIT KLÆDESKAB SKAL INDHOLDE: SLIP DRESS & MIDI SKIRT

VIDEO: MINE FAVORITTER

Da jeg kom hjem fra min ferie i sommers lavede jeg min første video til jer. I havde spurgt en del gange om jeg ikke havde lyst til, at lave nogle videoer så man bedre kunne få en forstilling om hvem jeg er, og den del tog jeg til mig. Jeg lavede den første video omkring mine seneste køb, og I var ret vild med den. Derfor kaster jeg mig endnu engang ud i en lille video omkring mine favoritter som jeg har lige for tiden. Jeg  ved godt at kvaliteten ikke er den bedste, og jeg har en tendens til at sige “øh”, men jeg øver mig stadig og skal nok blive bedre hvis I forsat kunne tænke jer, at se lign. indlæg. Jeg er stadig bare på “prøve”. 😉

Igår var jeg med til at hjælpe ved skoles rus-dag for alle de nye studerende, da jeg jo er tutor for den iår. Det var skide sjovt, og jeg misunder dem en smule, da det sidste år virkelig også var en god dag for mig og mine medstuderende. Vi var ikke inviteret til selve festen om aftenen, så det var mening at vi tutorer ville holde vores egen fest. Dog blev det ikke til noget, og for få dage siden droppede vi det så. Super ærgeligt, da jeg 1. havde glædet mig til det og 2. jeg havde droppet en anden aftale for det – nemlig byen med tøserne i Kolding i aften (jeg kan ikke længere drikke 2 dage i streg). Det er heller ikke en helt almindelig bytur, da det nemlig er Johnson som skal spille – vi tager til det hvert år, og blev også lidt trist af at jeg ikke kunne komme med. Men nu da aftalen igår gik i vasken og jeg i stedet brugte  min fredag aften på at lave PBL har jeg besluttet mig for, at jeg alligevel tager til Kolly. Så Johnson here I come. heh. God weekend tøser <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT KLÆDESKAB SKAL INDHOLDE: SLIP DRESS & MIDI SKIRT