OP TIL -60% HOS NA-KD

TITLER SOM ALLE INSTAGRAMMER HAR BRUGT

desktop8

Jeg er begyndt at bruge min Instagram en del igen, efter jeg har haft flere uger hvor jeg har været ret passiv. Jeg har lagt mærke til at jeg nogengange ikke rigtig ved hvad jeg skal skrive som tekst under mit billede, og derfor bliver det også tit det samme – det er jo ikke ligefrem inspirerende. Ved siden af at jeg er blevet mere aktiv, så følger jeg selvfølgelig også andre på Instagram, og vores tekst minder skræmmende meget om hinandens. Derfor har jeg nu sat de typiske “captures” ind i et indlæg, så næste gang du er i tvivl kan du bare bruge én af dem, som du allerede har brugt. Du er kun en rigtig intagrammer hvis du har brugt nedestående. haha ej. lol. Og ja – jeg har brugt dem alle, mindst 2-3 måske 6 gange, så der kan forekomme selvironi.

*Det skal stå på engelsk* – du prøver ihærdigt at være international, men hvem prøver du at narre? Du er lige så bleg som resten af os danskere, og at du skriver på engelsk gør dig ikke sejere. Lige den her bliver ikke kun brugt på Insta for mit vedkommende, men også på bloggen her.

Strollin’ in Copenhagen – Indsæt altid navnet på den fancy by, du er i, så det lyder som om, du rejser meget.

Mandag – Eller hvilken som helst anden ugedag. Tænk nu hvis nogen var i tvivl om hvilken dag vi har.

Lunch with my girl @yourgirlsname eller den korte version lunchin’ – Også selvom du slet ikke spiste lunch på det tidspunkt.

TGIF – hver fredag, gerne. I dit mest sexy outfit selvfølgelig.

#weekendvibes #selfie #love #tb #happy #lovelife #foodporn – Faktisk er hashtags så vigtige, at du nu kan droppe en titel.

 😉 🙂 – For at være lidt mere sofistikeret, så vælge at skabe en titel kun med emojis. Det er altid nemt at regne ud hvad du vil sige med en gave og en lille abe.

“Don’t cry because it’s over, smile because it happened.” – Eller hvilket som helst andet quote, og gerne et som ikke giver mening til billedet.

My girl and I – Når du har postet lidt for mange billeder af dig selv i træk og er nødt til at vælge et billede med dine pæneste veninde/bekendte på.

Intet – billedet taler for sig selv.

I kan også følge mig på Instagram her.

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP TIL -60% HOS NA-KD