MOVES BY MINIMUM - zakai top

I HAVE A FEVER FOR: FALL BOOTS

Collager90

FIND MINE STØVLER HER

Idag ligger jeg syg herhjemme efter en hel nat med kvalme, hovedpine og hedeture – og jeg havde ligesom set det komme igår efter job. Jeg var på arbejde igår efter skole, og mit hoved var simpelthen så tungt, da jeg fik fri. Jeg skyndte mig hjem for at tage et par piller i håb om at det ville gå væk, men det blev bare værre i løbet af aftenen, og natten var endnu værre. Puha. Så idag ligger jeg herhjemme under min dyne og forsøger at blive rask igen.

For et par dage siden lavede jeg dette indlæg, og nu når jeg bare ligger herhjemme, så synes jeg lige, at jeg vil dele denne “craving” med jer. For et par uger siden købte jeg disse støvler, da jeg synes mine gamle efterårsstøvler snart trængte til en udskiftning. Jeg havde faktisk kigget på de støvler I ser ovenfor i 2-3 måneder, men kunne ikke rigtig bestemme mig for, om det var nogen jeg skulle købe. Men en aften efter arbejde måtte jeg lige prøve dem, og jeg blev med det samme fuldstændig forelsket i dem. De er super gode at gå i, og så går de jo bare til alt. Jeg har haft dem på næsten hver dag, så jeg er usandsynligt glad for mit køb!

linjeprikket

img-set-16

STREET STYLE: Jakke HER / Kjole HER / Taske HER / Støvler HER

Som jeg skrev ovenfor, er det for mig det bedste køb jeg længe har gjort mig. Jeg bruger dem næsten dagligt, og de kan virkelig piste et hvert outfit lidt ekstra op. Jeg har brugt mine til både nederdele, jeans og kjoler – og man kan selv style’ dem super feminine eller til et råt outfit.

Ovenfor har jeg lavet et outfit til jer, som er inspireret af street style. Jeg er selv ret vild med looket, men jeg vil nok have et par stømpebukser på eller ændre looket til jeans og en hvid top. Det er ved at være lidt for koldt til bare ben. hehe. Selvom det handler om støvler, så synes jeg også lige at I skulle bide mærke i jakken. Den koster kun omkring 240 kr, og jeg synes personligt den er vildt fed! Den er hvertfald anderledes end de andre traditionelle denimjakker, og det kan jeg virkelig godt lide!

asos-efteraarsstoevler

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOVES BY MINIMUM - zakai top