SERIE ANBEFALING

NEW IN: TEN POINTS BOOTS

Collager90

Outfit 25.094

Find dem her eller hos Jill&Joy Esbjerg

De sidste par uger er jeg begyndt, at udgive 1 indlæg hver anden dag – dette har jeg ikke fået nogle kommentar på, men jeg vil gerne lige fortælle hvorfor. Jeg er på et modul nu som tager meget af min tid, derudover arbejder jeg i nogle uger også 3-4-5 gange, og derfor kan det godt være svært for mig at nå at lave indlæg til jer. Dermed ikke sagt at jeg ikke godt kunne udgive et hver dag, men så skal jeg udgive noget som jeg ikke er tilfreds med. Om nogle uger er jeg over det værste og forhåbenligt kommer der flere indlæg til jer om ugen der. Indtil videre håber jeg, at jeg at I kan lide de indlæg som jeg kommer med. Jeg nyder hvertfald at I følger med selvom der ikke er lige så meget aktivitet.

Idag har jeg igen været i skole, og vi er kommet godt i gang med vores projekt. Vi er kun 6 i min gruppe nu, og det fungerer meget bedre fordi der er mere plads til hinanden. Jeg skal i eftermiddag på arbejde (ligesom igår), men inden da skal jeg lige have læst et kapitel til imorgen. I aften skal jeg til spilleaften ved min veninde, og det har jeg nok glædet mig til i en uge. Det er så hyggeligt. Men jeg ville også lige hurtigt vise jer mine nye støvler fra Ten Points som I også så her. De er simpelthen så pæne og så lækre at gå i – helt klart alle pengene værd. De koster 1200 kr som selvfølgelig er mange penge, men du betaler også for kvalitet. De er ultra feminine og passer til alt. De er hvertfald perfekt til efteråret 🙂

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIE ANBEFALING