EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #11

OP TIL -60% HOS NA-KD

na-kd-udsalg

ADLINKS: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Så havde jeg endelig omkring en halv time til lige at fixe et indlæg sammen til jer, og idag vil jeg lige tippe jer om det lækre udsalg som foregår lige nu på NA-KD.com. Jeg har fundet 9 af mine favoritter, og da jeg kiggede udsalget (eller bare siden) igennem undrede det mig, at jeg faktisk ikke rigtigt har kigget hjemmesiden igennem før. Jeg synes det minder mig en smule om ASOS og Nelly i forhold til design – de er dog lidt mere eksperimenterede, og det er noget jeg savner nogengange. I næste uge får vi løn igen, og der håber jeg meget på, at den hvide top (nr. 5) og kjolen (nr 8) stadig findes i min størrelse. Jeg er ret vild med den længde som kjolen har – jeg har i forvejen 3 i den længde, så mon ikke jeg også kunne blive glad for ovenstående – især når farven er så pæn?

Nu er der heller ikke længe til at jeg skal til eksamen – vi havde sidste skole dag i dag inden eksamen, så man kan godt sige, at jeg nu har en kort læseferie på 6-8 dage. Jeg ved endnu ikke hvornår jeg skal op til eksamen, så det bliver spændende at få besked på det imorgen. Når jeg har været til eksamen, så får jeg også lidt mere tid (og et liv). haha. Jeg glæder mig til at være tilbage med fuld fart fremad!

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Line

  Jeg er også helt vild med kjolen, såjeg glæder mig også til at få løn!
  Held og lykke med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha – måske vi skal kæmpe om størrelserne? 😉
   Og tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #11